Presentatrice, actrice Truus Druyts voor het eerst sinds 2004 terug op Tv.
Presentatrice en actrice Truus Druyts, 41, staat voor het eerst sinds 2004 terug voor de camera. Vanavond speelt ze een gastrol in Danni Lowinski, als advocate van de dienst bijzondere jeugdzorg. (in herhaling op 13 maart).

Ondertussen speelde Druyts ook al een gastrol in het derde seizoen van Code 37, in het najaar te zien op vtm. Druyts speelde in het verleden onder andere in Wittekerke en Spoed maar verdween in 2004 van het scherm om zich te richten op het medium radio, waar ze momenteel nog werkt als presentatrice van Heartbeats op Joefm. Daarnaast begon ze ook nog een eigen praktijk als mental coach.

Maar nu is ze dus even terug op het scherm. 'Waar de bakker is, kan de brouwer niet zijn', luidt het gezegde, en zo ging het bij mij ook”, knikt ze. “Acteren verdween naar het achterplan. Tot iemand bij vtm me vorig jaar aansprak: ‘Zeg, er staan zo veel nieuwe series op stapel. Laat nog eens van je horen.’ En dat heb ik gedaan. Létterlijk: ik was er al een tijdje uit, en ik heb aan verschillende productiehuizen laten weten dat ik nog besta."

"Ik zou het niet erg vinden als de telefoon nog vaker zou rinkelen", zegt ze. “Of ik die anonimiteit van radio niet ga missen? Nee, hoor. Ik heb er van genoten, maar ik heb ook de aandacht van voorbijgangers op straat altijd als een compliment beschouwd. Bovendien zijn de Vlamingen zo lief en zacht… Zeggen dat ik er last van had, zou fel overdreven zijn. Nu, ik werd ook de voorbije jaren nog herkend, hoor. Ik heb kennelijk een herkenbaar stemgeluid. Van zodra ik mijn mond opentrek, is het om zeep (lacht)."

Extra:
Druyts haar eerste huwelijk was met haar vriendin Anne de Vos, ze waren samen vanaf 1998, en trouwden in 2005. Het huwelijk liep op de klippen in 2008 waarna ze scheiden. Vandaag de dag is ze samen met Mies Meulders, met wie ze Oya Oba, een meditatiecenter heeft opgericht, die ook een website heeft www.oyaoba.be Druyts is ook zangeres. Van 2000 tot 2009 vormde ze samen met Geena Lisa en Yasmine de coverband 'De Minetten'. Op Tv was ze te zien in: Niet voor publicatie, Wittekerke, Hof van Assisen, Spoed en F C De Kampioenen.

EEN GREEP UIT ONS OVERIGE NIEUWS:
ACTEUR COLIN FARELL EN HOMO BROER KOMEN OP VOOR HOLEBI'S
DE NANNY VAN PRESIDENT OBAMA WAS HOMO EN TRAVESTIET EN WOONT NU IN KROTTENWIJK.
LESBIENNES: ALLAH HEEFT ZE ZO GEMAAKT.
SARA GILBERT, ROSEANNE BARR EN LA TOYA JACKSON SPREKEN ZICH UIT OVER HOMOFOBE ACTEUR.
GRUWELIJKE HOLEBI MOORDEN IN IRAK.
LEUVEN POLITIEKE REL OM HOMOFOOB GEWELD IN ONS LANDJE.
BONOBO'S APEN BAR (HOLEBI) SEKSUEEL GEDRAG VAN TIENERMEISJES NA.
PERU: EX LEIDER LICHTEND PAD BEKENT VELE HOLEBI MOORDEN.
ACTEUR MATT LUCAS STOPT MET TWITTER NA GRAP OM DOOD VAN ZIJN EX VRIEND.
SERVISCHE STAD START OPVANGHUIS VOOR HOLEBI'S.
HOMOHAAT IN BELGIE NIET BESTRAFT OMDAT...
JUSTIN TIMBERLAKE KRUIPT IN HUID VAN ELTON JOHN.


Bron: zita.be - extra door holebi.info

Dit bericht is gepost op 08 March, 2012 en 7288 keer gelezen.Reageer op dit bericht: