Lady Gaga onbetwiste Queen op Twitter en lancering Born This Way foundation.






De Amerikaanse biseksuele popzangeres Lady Gaga is de onbetwiste koningin van de microblogsite Twitter. Ze heeft maar liefst 20 miljoen volgers. Het twintig miljoenste "kleine monster", zoals de popzangeres haar fans graag noemt, abonneerde zich het voorbije weekend op de Twitter-account @ladygaga. Gisteren stond haar teller op 20,12 miljoen volgers.

Recent lanceerde Gaga haar nieuwe stichting Born This Way. Ze startte haar promotie op de Universiteit van Harvard en spoorde de 1100 gasten van deze prestigieuze universiteit aan om mee te werken aan de nieuwe stichting die het pesten van jongeren wil tegen gaan. Daarnaast werd ze ook geïnterviewd door Oprah Winfrey, die meteen liet weten Born This Way volledig te steunen omdat de boodschap overeenkomt met haar geloof in vriendelijkheid, betrokkenheid, bemoediging en acceptatie.

De stichting komt niet zomaar uit de lucht vallen. Gaga was vroeger zelf slachtoffer van pesterijen, waar ze het naar eigen zeggen nog steeds moeilijk mee heeft. "Het zal me mijn hele leven bijblijven', onthulde ze eerder. Born This Way is vernoemd naar het gelijknamige nummer, dat volgens de zangeres perfect verwoordt hoe ze zich voelt. "Dit is gewoon wie ik f*cking ben", liet ze in hetzelfde interview weten. De moeder van Lady Gaga, Cynthia Germanotta, heeft de dagelijkse leiding van de stichting in handen.

Gaga is de onbetwiste Queen op Twitter waarvan de top vijf gedomineerd wordt vanuit de entertainmentwereld. Op twee staat het Canadese tieneridool Justin Bieber met 18,11 miljoen volgers. Dan volgen de zangeressen Katy Perry (15,75 miljoen), Shakira (14,56 miljoen) en Rihanna (14,49 miljoen). De Amerikaanse president Barack Obama staat op plaats acht met 12,84 volgers. Meer info over de Born This Way foundation van Lady Gaga: KLIK HIER

EEN GREEP UIT ONS OVERIGE NIEUWS:
HOMOHAAT IN BELGIE NIET BESTRAFT OMDAT...
ACTEUR MATT LUCAS STOPT MET TWITTER NA GRAP OM DOOD VAN ZIJN EX VRIEND.
LEUVEN POLITIEKE REL OM HOMOFOOB GEWELD IN ONS LANDJE.
SARA GILBERT, ROSEANNE BARR EN LA TOYA JACKSON SPREKEN ZICH UIT OVER HOMOFOBE ACTEUR.
BEAGLES MASSAAL GEBRUIKT VOOR DIERPROEVEN, HOLEBI'S STEUNEN HET MEEST.
HOMO ADVOCAAT DAGVAART SHARIA4BELGIUM VOOR HOMOHAAT, EN IS VERDER BOOS...
GELUKKIGE VERJAARDAG BEKENDE HOLEBI'S DEZE MAAND (het zijn er 29)
LANCERING WIKIQUEER DE ONLINE HOLEBI ENCYCLOPEDIE
PERU: EX LEIDER LICHTEND PAD BEKENT VELE HOLEBI MOORDEN.
9 SOORTEN HOLEBI THEE OP DE MARKT GEBRACHT.
BONOBO'S APEN BAR (HOLEBI) SEKSUEEL GEDRAG VAN TIENERMEISJES NA.
OSCAR VOOR ACTEUR UIT HOLEBI FILM.
SERVISCHE STAD START OPVANGHUIS VOOR HOLEBI'S.
JUSTIN TIMBERLAKE KRUIPT IN HUID VAN ELTON JOHN.



holebi info eigen berichtgeving.

Dit bericht is gepost op 06 March, 2012 en 2818 keer gelezen.



Reageer op dit bericht: