Foo Fighters geven homofoben passend antwoord + video.

Twee weken geleden kon je bij ons al lezen dat de Foo Fighters verkleed als homo truckers in hun nieuwste clip 'Hot Buns' verschenen. Afgelopen vrijdag gaven de heren een optreden in Kansas City waar ze werden verwelkomd door de radicale christelijke homofobe Baptisten kerk onder leiding van Fred Phelps.

De homofobe organisatie kwam vrijdag actie voeren aan het optreden van de Foo Fighters in Kansas City, maar ze werden door zanger Dave Grohl en de rest van de band van een passend antwoord voorzien.

De Westboro Baptist Church is bekend als de vereniging die gaat protesteren op begrafenissen van gesneuvelde Amerikaanse soldaten. De clan bestaat hoofdzakelijk uit familieleden en heeft al jaren tot doel alle Amerikanen er op te wijzen dat grote rampen een straf van God zijn en dat homoseksualiteit des duivels is. Ze protesteren her en der en dragen bordjes met daarop slogans als 'God haat homo's', 'Dank God voor 9/11', en 'Homo's brand in hel'. De homofobe clan protesteerde bij het optreden van de Foo Fighters omdat deze haar positie zou misbruiken om overspel, ontucht en homoseksualiteit te promoten, in plaats van trouw aan God. Een reactie op het homo gerelateerde clipje van de band.

Maar de Foo Fighers lieten zich niet doen en verbaasden iedereen door vlak voor hun optreden op straat te verschijnen, verkleed als de homo truckers uit hun eigen clip 'Hot Buns'. 'Het maakt niet uit of je blank, zwart, paars of groen bent', klonk het, tot jolijt van de omstanders. Mannen die van vrouwen houden, vrouwen die van mannen houden, mannen die van mannen houden of vrouwen die van vrouwen houden, we zien ze allemaal graag bezig. God bless America.'holebi info eigen berichtgeving

Dit bericht is gepost op 18 September, 2011 en 3473 keer gelezen.Reageer op dit bericht: