Rechter zet licht op groen: dochter Cher is nu officieel man.De dochter van Cher en Sonny Bono is voor de wet een man geworden. Een rechter heeft donderdag het verzoek om een geslachtsverandering en naamsverandering goedgekeurd. Chastity/Chaz Bono was naar eigen zeggen nog een kind toen ze besefte dat ze in het verkeerde lichaam zat.

41 jaar geleden kregen zangeres Cher en de in 1998 overleden zanger Sonny Bono een dochter Chastity, die jaren geleden uit de kast kwam als lesbienne en vorig jaar aankondigde transgender te zijn waarna de transformatie naar man begon.

De 41-jarige schrijver, activisit en televisiepersoonlijkheid gaat nu door het leven als Chaz Bono. De advocate van Chaz bepleitte dat de veranderingen een belangrijkste stap in het overgangsproces zijn. Chaz liet weten dol gelukkig te zijn terwijl mama Cher het er toch nog wat moeilijk mee heeft steunt ze toch haar dochter/zoon en prijst ze zijn moed.

Chaz heeft al vijf jaar een relatie met Jennifer Elia (foto) die volledig achter de transformatie staat. Het koppel gaat vanaf nu als heteroseksueel koppel door het leven.

Eerder kon je bij ons lezen:
Vriendin van Chaz Bono staat achter geslachtsoperatie.
Stoppen met alcohol hielp dochter Cher man worden.
Dochter van Cher is nu een stevige man.


holebi info eigen berichtgeving.

Dit bericht is gepost op 07 May, 2010 en 5928 keer gelezen.Reageer op dit bericht: