Lady Gaga kust Beyonce, en homo zijn is geen keuze + filmpje.Zangeres Lady Gaga, 23, zegt dat homo zijn geen keuze is. De diva zei dit naar aanleiding van de opschudding rond haar nieuwe videoclip waarin ze zoent met vrouwen.

Na de premiere van haar video barste de controverse rond haar nieuwe videoclip 'Telephone' los. Er kwamen al snel reacties van voornamelijk kijkers van de Amerikaanse nieuwszender Fox. De videoclip zou vergif zijn voor kinderen en bovendien volgens de kijkers ook kindermisbruikers motiveren. De lesbische scéne tussen Gaga en Beyonce noemde ze onsmakelijk.

"Er zijn transseksuele vrouwen en transgendervrouwen en opeens wordt het vergif en iets anders omdat er mensen in deze wereld zijn die geloven dat homo zijn een keuze is. Het is geen keuze, wij zijn zo geboren. Daarom is deze video baanbrekend voor mij, omdat het met één voet in de kunstwereld en de andere voet in de commerciële wereld staat.

Mensen zeggen dat de videoclip sadomachistisch is of dat hij moord promoot bij jonge mensen. Het is niet mijn persoonlijke idee dat deze clip zoveel aandacht krijgt vanwege deze thema’s, want die heb ik eerder ook al behandeld. Het is omdat het samen met Beyonce is en omdat er zoveel homoseksuele thema’s inzitten," aldus Gaga.

Beoordeel het zelf en bekijk het filmpje: Klik hier.

Eerder kon je bij ons lezen:
God haat zangeres Lady Gaga omwille van homo's en lesbiennes.
Lady Gaga haalt uit naar 50 Cent inzake homo's.holebi info eigen berichtgeving.

Dit bericht is gepost op 21 March, 2010 en 3694 keer gelezen.Reageer op dit bericht: