Paul de Leeuw en echtgenoot maken ruzie.Beroemd zijn is leuk maar dat er ook een keerzijde aan de medaille zit dat heeft Paul de Leeuw zopas ondervonden. Hij en zijn partner vochten een echtelijke ruzie uit ten midden van een chic restaurant ergens in Nederland.

Paul, 47, had een flinke ruzie met echtgenoot Stephan. Een bezoeker van het restaurant vertelde dat de ruzie goed te volgen was. "Paul heeft een vrij harde stem, maar ook Stephan die veel zachter praat was woord voor woord te verstaan. Zo verweet die Paul dat hij nooit ergens tijd voor heeft, zelfs niet voor de familie en de twee geadopteerde kinderen. Stephan was verder van mening dat Paul zich aan zijn afspraken diende te houden, maar die zag dat duidelijk anders. En riep dat hij gefrustreerd was omdat niemand ooit rekening houdt met zijn drukke schema."

De ooggetuige wilde nog ingrijpen. "Het was een echtelijke ruzie, maar de situatie was erg pijnlijk. Zoiets doe je toch niet in een restaurant? Helemaal niet als je een BN'er (Bekende Nederlander) bent van Pauls kaliber". Volgens de restaurant bezoeker gebeurde de ruzie vier ą vijf weken geleden.

Paul liet op zijn blog weten: "Ruzie is slaande deuren of irish coffee's in elkaar gezicht gooien of je vork tussen de ogen prikken van je partner." Het management van de Leeuw wilde niet ingaan op details. "Het was in elk geval niet afgelopen zondagavond in een restaurant in Oost-Zuid."

Eerder kon je bij ons lezen:
Paul de Leeuw verslagen door Linda de Mol.
Geen einde voor Paul de Leeuw.
Gouden filmprijs voor Paul de Leeuw.Bron: telegraaf.nl

Dit bericht is gepost op 02 April, 2009 en 6425 keer gelezen.Reageer op dit bericht: