't Kwadraat voor holebi's met kids of kinderwens.'t Kwadraat is een vereniging voor holebi's met kinderen of kinderwens. 't Kwadraat wil een ontmoetingsplaats zijn voor holebi(wens)ouders, zowel om zich te informeren over het holebi-ouderschap als om ervaringen uit te wisselen en nieuwe mensen te leren kennen. Andere geïnteresseerden zijn uiteraard ook welkom.

De activiteiten die 't Kwadraat organiseert, situeren zich in 2 deelgebieden: enerzijds zijn er de info-avonden, die specifiek gericht zijn op ouders of wensouders en die een informatief en vormend karakter hebben; anderzijds zijn er ontmoetingsactiviteiten waar het gezin en het kind centraal staan.

De info-avonden vinden telkens op een weekavond plaats en laten ervaringsdeskundigen en getuigen aan het woord over de verschillende aspecten van het holebi-ouderschap. Een info-avond duurt ongeveer 2h en wordt afgesloten met de mogelijkheid tot interactieve vragenstelling omtrent het behandelde thema. Wie dat wil, kan achteraf nog iets drinken in café Den Draak.

De ontmoetingsactiviteiten worden georganiseerd op zaterdag- of zondagnamiddag en bieden leuke ontspanningsmomenten aan voor de kinderen, wat de ouders de mogelijkheid geeft om met elkaar kennis te maken en ervaringen uit te wisselen.


holebi info eigen berichtgeving.

Dit bericht is gepost op 30 January, 2009 en 4914 keer gelezen.Reageer op dit bericht: