Paul de Leeuw trok miljoenen publiek.Nederland: Ruim 1.785.000 mensen keken afgelopen zaterdag naar het eerste deel van de marathonuitzending van Mooi! Weer de Leeuw. Dit werd bekend gemaakt door de afdeling Kijk- en Luisteronderzoek van de Nederlandse Publieke Omroep. De cijfers hebben betrekking op de periode tot 02:00 uur in de nacht van zaterdag op zondag.

Met de marathon uitzending vierde Paul de Leeuw zijn 25 jarige carričre op de Nederlandse televisie. In de twaalf uur durende show passeerden tal van gasten de revue. Het publiek werd elke twee uur ververst. Uiteindelijk keken er twee miljoen mensen.

Wie tot het einde is wakker gebleven zag een erg emotionele Paul, die het elk uur wat moeilijker kreeg. Op het einde kwam Sinterklaas op bezoek en was er een lekker ontbijtje. De show werd afgesloten met het liedje "Een teken van Leven' dat hij opdroeg aan 'zijn mensen' die al 25 jaar tot zijn team behoren. Het nummer zorgde zowel bij Paul als bij vele anderen dat er tranen rolden. Paul liet verder nog weten het erg te waarderen dat er zoveel mensen hebben gekeken. Daarna barste nog een versie van het (holebi) liedje Regenboog los.

Eerder kon je bij ons lezen:
Paul de Leeuw brengt Leger des Heils cd.
Paul de Leeuw wint twee fel begeerde prijzen + filmpje.


Bron: nu.nl

Dit bericht is gepost op 30 November, 2008 en 1953 keer gelezen.Reageer op dit bericht: