Paul de Leeuw wil vernieuwing op tv en komt alvast met klassieker.Paul de Leeuw, die recent de Televizier-ring won voor zijn programma 'Mooi Weer de Leeuw' wil vernieuwing op de buis. Hij is blij met Nederland 1, maar ook met Nederland 3, waar hij sinds kort opnieuw te zien is in het programma 'Ranking The Stars'.

"Op Nederland 3 kan ik programma's maken zoals 'Ranking The Stars'. Ik wil vernieuwing op tv," zei Paul in het televisieprogramma 'De Wereld Draait Door'. Zijn hitprogramma 'Mooi Weer de Leeuw' zal vermoedelijk nog één seizoen doorgaan. "Ik ben vrij snel verveeld, maar het is wel een van mijn leukste programma's die ik heb gemaakt. Ik kan nog steeds leuke dingen doen. En de mensen die kijken wil je graag behouden."

Daarnaast raakte bekend dat als het aan Paul ligt hij vanaf februari 2009 terug komt met het legendarische programma 'Top of te Flop'. Het programma van Herman Stok was erg populair in de jaren 60, door de wijze waarop een ge'flop'te kandidaat werd afgeblazen met een knijptoeter. De Leeuw zal eerst een proefaflevering draaien alvorens het op de buis te zien zal zijn.

Eerder kon je bij ons lezen:
25 jaar Paul de Leeuw - dvd + marathon.
Paul de Leeuw wint twee fel begeerde prijzen + filmpje.


Bron: telegraaf.nl en blikophetnieuws.nl

Dit bericht is gepost op 15 November, 2008 en 2182 keer gelezen.Reageer op dit bericht: