Lins uit mijn restaurant samen met radiopresentatrice.Recent bleek dat de uitbaatster van restaurant Matizze, Lins (Lindsay) Mommens, bekend van het tv-programma Mijn Restaurant, haar vriend verliet voor een vrouw. Het blijkt nu te gaan om radiopresentatrice Evi Geysels werkzaam bij O Radio uit Antwerpen (foto het koppel samen op de radio).

Evi is geen onbekende. Drie jaar geleden deed ze mee aan het datingprogramma Niki's Geheim op VT4, waarin de biseksuele Niki op zoek ging naar een partner tussen zowel heteromannen als lesbische vrouwen.

"Ik word nooit meer verliefd op een man. Dit voelt zo goed. Evi is mijn grote liefde", aldus de 29-jarige Lins. Anderhalve maand na de breuk met vriend David trok ze in bij haar 28-jarige vriendin Evi Geysels. Voor David was het een shock te horen dat zijn vriendin lesbisch was, maar ondanks nog een reddingspoging van Lins zelf liep het huwelijk toch op de klippen en koos ze voor Evi. Verder laat ze nog weten wel geschrokken te zijn van al die media aandacht rond haar persoontje.

Meer nieuws klik Home.

Eerder kon je bij ons lezen:
Lins uit Mijn Restaurant verlaat vriend voor vriendin.
Rechtzetting O Radio over lesbische relatie Lins uit Mijn Restaurant.


Bron: hln.be en hbvl.be

Dit bericht is gepost op 29 October, 2008 en 6215 keer gelezen.Reageer op dit bericht: