Programma 22ste Lesbiennedag bekend.Het programma van de L-day is bekend. Net zoals vorige jaren is er veel aandacht voor muziek.

De L-day is een dag van en voor lesbische en biseksuele vrouwen. Maar uiteraard is er op deze dag ruimte voor iedereen: man, vrouw of geen van beide, met of zonder gekleurde wimpers, oud of jong, geel, groen, zwart of rood, op wielen, benen of geen van de twee, hetero, holebi, transgender. De L-day wordt georganiseerd door Folia, in samenwerking met de Holebifederatie, de vlaamse holebikoepel.

Op de L-day is er plaats voor muziek, ontmoeting en uiteraard een spetterende fuif. De 22ste editie van de L-day gaat dit jaar door op 15 november 2008 in de Vooruit in Gent.

De deuren van de Vooruit Concertzaal (Gent) gaan open om 14u30. Treden op: Folgazin, Lady Angelina, Mira, Héléne Abadie, Kathleen Vandenhoudt & Pascale Michiels, Delavega en er wordt traditiegetrouw afgesloten met een fuif. (de aanvangsuren kan je vinden via de link naar de website onderaan).

De openingsnacht is op 7 november te Brussel, waar iedereen is uitgenodigd voor een coctail en enkele speeches, nadien barst het feestje los in Bonnefooi met een concert van Cloé du Trèfle & verschillende D-janes.

Op maandag 11 november is er een debat te Brussel bij Amazone, met als thema: dubbele discriminatie van lesbische vrouwen.

En dan is er natuurlijk nog de L-week, die voorafgaat aan de 22ste editie van de L-day, daarbij vinden dan over het gehele land activiteiten voor lesbiennes plaats georganiseerd door lokale lesbienne- of gemengde holebigroepen. naar analogie met de roze week in aanloop van de BLGP. De L-week 2008 loopt van 7 tot 15 november 2008.

Meer info en volledig programma: Klik hier


Bron: holebifederatie.be

Dit bericht is gepost op 01 October, 2008 en 3130 keer gelezen.Reageer op dit bericht: