Heath Ledger begraven, familie en vrienden duiken in oceaan.Gisteren kwamen in het Australische Perth familie en vrienden samen om afscheid te nemen van acteur Heath Ledger. De 28-jarige Australische acteur overleed vorige maand in zijn woning in New York ten gevolge van een overdosis voorgeschreven medicijnen. De acteur werd vooral bekend door zijn rol als homo in de film Brokeback Mountain.

Ruim 500 rouwenden kwamen samen voor een korte dienst. Daarna volgde een begrafenis in kleine kring waarbij enkel de familie aanwezig was. Vader Kim Ledger bedankte nadien de fans voor hun medeleven en vroeg ook om de familie in alle rust te laten rouwen.

Michelle Williams, de ex van Ledger, sprong nadien samen met een groep rouwende vrienden en familieleden bij zonsondergang in de oceaan. (foto) "Het is precies wat Heath zou hebben gewild", zei een bron aan het tijdschrift People. Een onbekende man nam de 27-jarige ex-verloofde van de overleden acteur bij de hand en samen met ongeveer een vijftigtal andere gasten, renden ze het strand op voor een duik in de oceaan. Sommige vrouwen hielden hun zwarte jurken aan, maar anderen gingen in ondergoed de zee in.

Williams hield haar witte jurkje aan en had haar zonnebril op. Nadat ze in zee was geweest, werd ze door de andere zwemmers afgeschermd voor pottenkijkers. Ook Kate Ledger, dus van, nam een duik, daarbij aangemoedigd door vader Kim. Toen de zon onderging kwam iedereen terug op het droge en vormden ze een rij naast Williams. Met de armen stevig in elkaar geklemd keken ze in stilte toe hoe de zon in de zee zakte.

meer nieuws klik home
2008

Dit bericht is gepost op 10 February, 2008 en 4233 keer gelezen.Reageer op dit bericht: