Tennessee: 3 tieners opgepakt voor de 3 haataanvallen op homokoppel.Irving College, Tennessee. Drie tieners, waarvan een tiener van 15 en 16 jaar, werden beschuldigd van vandalisme, haatmisdaden en criminaliteit. Het is een serie van incidenten tegen een homo uit Irving College.

De politie zegt dat tijdens een van deze incidenten, het historische huis van Neal Anthony werd bekogeld door 80 paintballs, afgeschoten door mensen die met veel lawaai voorbijreden in terreinwagens. Terwijl ze schoten, riepen ze homofobische beledigingen.

De politie zegt dat tijdens de ondervraging de tieners een bekentenis hebben afgelegd en dat ze Neal Anthony hadden uitgekozen omdat hij homo is.

De tieners verschenen woensdag voor de rechtbank. Hun namen blijven onbekend omwille van hun leeftijd.

Tijdens een tweede incident had iemand een steen door een raam van het huis gegooid en waren er slogan op het huis geschilderd zoals Faggots deserve to die en gays go to hell. De veiligheidssloten werden verbroken en de brievenbus werd vernield.

Het huis werd door de familie van Anthony gebouwd rond 1850. in het midden-1800 gebouwd. Anthony heeft zijn homoseksualiteit nooit verborgen en zweert dat ze hem niet uit het gebied zullen kunnen verdrijven.

De wet van Tennessee omvat seksuele oriëntatie onder zijn wet voor haatmisdaden. De federale wet omvat dit nog niet.

Meer holebi nieuws, klik Home.

Eerder kon je bij ons lezen:
Washington: Geestelijken uit 50 staten demonstreren voor holebi wetten.(18.04.07.)
Amerikaans homo koppel voor derde keer aangevallen door homofoben.(16.04.07.)

Bron: 365 gay com
19.04.07.

Dit bericht is gepost op 19 April, 2007 en 1579 keer gelezen.Reageer op dit bericht: