Amerikaans homo koppel voor derde keer aangevallen door homofoben.Tennessee, Amerika: Homofobie is een lelijk iets, vooral wanneer haatboodschappen op je woning worden geschreven. Dat gebeurde recent op het huis van Neal Anthony in Tennessee (foto).

Neal en zijn vriend zijn erg aangedaan door het gebeuren. Op de ene kant van het huis staat te lezen dat alle homo's naar de hel moeten, op de andere kant dat alle homo's moeten sterven.

Dit is de tweede homofobische aanslag op het jonge homo koppel. Eerder gooiden onbekenden stenen naar hun raam en nog eerder werd hun brievenbus vernield.

Anthony zegt dat hij zich niet laat doen en zich een wapen heeft aangeschaft. "Ik weiger te verhuizen of mijn huis in de steek te laten, mijn ouders hebben dit opgebouwd in 1951 en ik zal het beschermen met mijn leven. Wanneer de mensen denken dat ze hebben te maken met een mietje dan hebben ze het mis".

Gelukkig blijkt niet de gehele buurt waar de jongens wonen homofobisch, en zijn er enkele buren die hun hulp kwamen aanbieden om het huis weer schoon te maken.

Meer holebi nieuws klik Home.

Eerder kon je bij ons lezen:
USA: Politie onderzoekt ernstige homofobische aanvallen in 2 staten. (13.04.0)

16.04.07
holebi info

Dit bericht is gepost op 16 April, 2007 en 1584 keer gelezen.Reageer op dit bericht: