Tekstje over seks tussen 2 vrouwen

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Vernieuwde info die eerder werd gepost in 2011 - Update - 2020.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------LEUK TEKSTJE OVER LESBISCHE SEKS:

Als God de bedoeling had gehad dat er een andere vorm van seks was dan de lesbische seks dan zouden vrouwen niet zijn uitgerust met een schede en vingers die precies reiken tot het punt waar de schede gestreeld kan worden voor maximaal plezier. De schede heeft alleen maar gevoelszenuwen bij de opening. Als een vrouw helemaal geen lesbische ervaring heeft zelfs als ze het woord lesbisch nog nooit gehoord heeft zal alleen al haar instinct er al voor zorgen dat ze met zichzelf vrijt met haar vingers. De geoefende hand van de lesbische vrouw is zo behendig en bekwaam dat zij de verfijnste nuances van seksueel plezier bij een vrouw kan oproepen. Daarom wordt die hand wel vergeleken met de handen van bijvoorbeeld concertpianisten en violisten. Als seksvertolkers even serieus zouden genomen worden als muziekvertolkers, zouden die handen even hoog verzekerd moeten zijn. Maybe... bespieden lesbiennes stiekem de vingers van andere lesbiennes, op dezelfde manier als heteroseksuele vrouwen naar de bobbel in de broek van een man kijken. Conclusie: Heteroseks: het in elkaar passen van de stukjes van de menselijke legpuzzel is noodzakelijk voor de voortplanting maar niet noodzakelijk om de vrouw genot te geven.

- Lees ook: over lesbische seks (handleiding solo en seks tussen twee vrouwen) => Klik hier

Terug naar rubriek: Ben ik Holebi, Trans+ ? en Seks handleiding, Uit de kast, Wetgeving ==> Klik hier

Terug naar Gids Klik hier

Dit bericht is gepost op 04 October, 2020 en 411 keer gelezen.Reageer op dit bericht: