Seks tussen 2 vrouwen - handleiding + solo

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Vernieuwde info die eerder werd gepost in 2011 - Update - 2020.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Over lesbische seks
Inhoud deze pagina: goed om weten / solo seks handleiding / seks als vrouw met een vrouw handleiding.Vrouwen kennen twee soorten orgasmen, een clitoriaal orgasme en een vaginaal orgasme.
De meeste vrouwen bekomen een clitoriaal orgasme door het zelf stimuleren van de clitoris of het laten stimuleren van de clitoris. Een daadwerkelijk orgasme krijgen is makkelijker wanneer er vaginaal vocht te voorschijn komt, wanneer alles droog blijft kan het pijnlijk aanvoelen, om dit te voorkomen kan je overgaan tot glijmiddel of kan je partner je eerst beffen (likken).

Een vaginaal orgasme is voor sommige vrouwen moeilijker te bekomen, en sommige vrouwen lukt het nooit. Om een vaginaal orgasme te krijgen hoef je in tegenstelling tot wat velen denken niet uiterst diep te gaan, maar net vooraan binnen te blijven. Het gebied dat je moet beroeren om tot een vaginaal orgasme te komen ligt helemaal vooraan, bij de meeste meisjes en vrouwen neem je een vingerkootje als standaard.

Kort na of tijdens een vaginaal spel gaan sommige meisjes of vrouwen even dieper in de vagina, dat is voor sommige erg prettig voor anderen niet. Wie bang heeft om met de partner hier over te praten kan tijdens het liefdesspel met het lichaam aangeven wanneer iets niet leuk is, door jezelf weg te trekken, door de hand te lijden, door even te stoppen...

Sommige vrouwen komen heel sterk tot een hoogtepunt en verliezen daarbij extreem veel vocht, dat soms zelfs in een klein mini straaltje naar buiten kan komen, dit is zeker niet ongewoon. Net als het niet ongewoon is dat sommige vrouwen weinig tot geen vocht produceren tijdens en / of na de vrijpartij. Hou er wel rekening mee dat bij geen of weinig vocht er irritatie of pijn kan ontstaan, glijmiddel gebruiken (of laten beffen) is dan zeker aan te raden.

Solo seks
Als vrouw die seks heeft of wil hebben met een vrouw is het goed zijn in solo seks een extra troef om je partner naar de zevende hemel te brengen. Wie als vrouw geen ervaring heeft met (goede) solo seks lees de hier onderstaande handleiding.

- Om te beginnen moet je zorgen dat je vooraf al een beetje seksueel opgewonden bent, opwinding ontstaat als je in gedachten al met seks bezig bent. Er zijn zelfs vrouwen die door fantasie kunnen klaarkomen zonder zichzelf aan te raken. Zorg dus voor fantasie, laat die eigen hand de hand zijn van iemand anders, lees eerst een erotisch verhaal of bekijk een erotische film. Zoek een plaats uit waar je ten allen tijden alleen kan zijn en blijven. Sommige vrouwen doen solo seks enkel in bed, andere kunnen het overal doen waar ze zelf willen, met andere woorden het kan overal waar jij dat prettig vind, zelfs als je er van houdt om het op een plek te doen waar je betrapt kan worden, sommige vrouwen worden extra opgewonden door de gedachte betrapt te worden (dat kan ook zijn binnen een seksuele relatie).

Neem genoeg tijd voor jezelf, weet daarbij dat tijd relatief is, de ene vrouw komt al na seconden of minuten klaar, bij de andere kan het twintig minuten of langer duren. Hoe het ook is, concentreer je op jezelf en vooral op het moment dat je voelt dat je orgasme er aan komt. Voor wie nog nooit een orgasme had, blijf bezig zolang je het leuk vindt, je merkt echt wel wanneer het zover is. En onthoud oefening baart kunst, hoe meer je met jezelf vrijt hoe handiger je zal worden.

Houding: sommige vrouwen masturberen liggend op hun rug, sommige helemaal naakt anderen half. Anderen liggen op hun buik of op de zij, maar het kan net zo goed zittend of staand. Het is een kwestie van uitzoeken wat jij het prettigste vindt. Je kan met je benen wijd open liggen maar je kan ze ook dichter bij elkaar houden, over elkaar slaan of afwisselend openen en sluiten. Ook hier is het een kwestie van uitzoeken wat jij het lekkerst vindt.

Beginnen:
Streel eerst je hele lichaam, je kunt daarbij bijvoorbeeld je vinger nat maken en zo je tepels beroeren, veel vrouwen krijgen dan stijve tepels wat de opwinding vaak versnelt. Bepaal zelf wanneer je naar beneden gaat. Wanneer je er klaar voor bent kan je bijvoorbeeld eerst nog zacht je dijen strelen, daarna vlakbij en wat later wriemel je door je haartjes, je kan dan al met een vinger horizontaal in het midden op en neer strelen. Streel dan je clitoris en / of het gebied eromheen. Laat je hele lichaam meedoen, span en ontspan je bekkenbodem spieren, beweeg je bekken op en neer, span en ontspan je bil-, buik- en beenspieren, allemaal een kwestie van uitproberen wat jij het lekkerst vindt.
Je kan zelf kiezen of je al dan niet met één of meerdere vingers naar binnen gaat. Doe dit pas wanneer je voelt dat het geen pijn doet en dat het haast als vanzelf gaat, sommige meisjes of vrouwen zullen voor ze zichzelf écht vingeren al nat zijn waardoor het als vanzelf gaat en ze geen moeite moeten doen om een vinger naar binnen te brengen. Wanneer je droog bent kan het pijnlijk zijn, stop dan meteen, zorg voor opwinding of glijmiddel.
Extra leuk kan zijn je orgasme uitstellen. Dat doe je door vlak voor je orgasme te stoppen, dat kan je meermaals enkele seconden tot minuten doen, waardoor je de spanning opbouwt waardoor je uiteindelijke orgasme heviger is / kan zijn.

Sommige meisjes en vrouwen voelen niets of nauwelijks iets als ze zichzelf vingeren of laten vingeren, er is geen pijn maar er is ook geen genot. Dat kan, en dat komt omdat er in de vagina zelf weinig tot geen zenuwuiteinden zitten, waardoor ze minder gevoelig is dan je clitoris of je binnenste schaamlippen, en dat is ook de reden waarom veel meisjes en vrouwen niet klaarkomen bij seks met een man, of door solo seks met een vibrator of ander voorwerp. Dit hoeft geen probleem te zijn, het kan zijn dat je wel tot een orgasme komt wanneer je partner je vingert, of wanneer je partner je eerst beft (likt).

Tot slot: wanneer je na solo seks ontdekt dat het niet lukt om een orgasme te krijgen is dat op zich geen probleem, het kan zijn dat jij iemand bent die enkel tot een orgasme kan komen door een partner. Indien je iemand bent die geen orgasme kan krijgen na meermaals oefenen met jezelf of partner, raadpleeg dan een arts, er zijn vaak meerdere oplossingen mogelijk.

SEKS TUSSEN TWEE VROUWEN handeleiding
Indien je geen angst hebt praat dan eerst met je partner over wat je wel en niet wil doen.
Het begin: je kan beginnen met kussen en elkaar strelen met of zonder kleren aan. Wanneer je er beide klaar voor bent kan je samen volledig of half naakt gaan. Verken langzaam het lichaam van je partner en kijk waar ze op reageert. Je kan beginnen met het strelen van haar borsten, kussen en er zelfs zachtjes aan zuigen. Wanneer je wil over gaan tot vingeren begin rustig aan, ga niet meteen naar binnen maar bouw het op, denk aan de handleiding solo seks zoals hierboven beschreven. Let altijd op de lichaamstaal van je partner, wanneer ze bijvoorbeeld haar lichaam weg trekt wanneer jij een vinger wil inbrengen of wanneer jij een vinger in haar hebt stop dan even of doe iets anders.

Beffen (likken van elkaars vagina)
Om het veilig te doen kan je een beflapje gebruiken - meestal te koop in een seksshop of online.
Het is belangrijk om op voorhand te bepalen of je al dan niet wil beffen of gebeft wil worden. Niet alle vrouwen zijn gelijk, de een houdt er niet van de ander juist wel. Wanneer jullie nooit beffen is dat zeker niet abnormaal, want om over te gaan tot beffen moet je eigenlijk al erg vertrouwd zijn met elkaar, al gaan sommige vrouwen er makkelijker mee om dan anderen.
Hygiëne is hierbij ook zeer belangrijk, om schaamte te voorkomen kan je bijvoorbeeld eerst samen in bad of onder de douche gaan. Beffen kan je om de beurt doen of samen. Als je voor het eerst gaat beffen doe je dat langzaam aan net zoals wanneer je gaat vingeren.
Hoe beffen:
Je kan eerst zachte kusjes geven rond haar vagina en daarna met je tong van boven naar beneden tussen haar spleetje gaan, waarbij je na een tijdje op zoek gaat naar het gevoeligste plekje en langzaam wat steviger likt. Je hoeft daarbij je tong niet helemaal in haar vagina te stoppen, je kan gewoon haar clitoris likken of zachtjes zuigen of afwisselen. Let ook nu op haar lichaamstaal, als ze het lekker vind zal ze haar buikspieren wat opspannen en licht of harder met haar onderlichaam bewegen. Wanneer ze van je weg kronkelt vindt ze het niet fijn.
Met je tong kan je verschillende bewegingen maken, rondjes draaien, van boven naar beneden of van links naar rechts gaan, zachtjes zuigen enz.. Ook kun je je tong zelf van vorm veranderen en de druk verhogen of verlagen. Wanneer je, je tong in een punt naar voren houd, is deze steviger dan wanneer je hem helemaal plat en slap houd. Wat het prettigst aanvoelt, is voor je partner te bepalen.
Hou er rekening mee dat niet elke vrouw tot een orgasme komt door het beffen. Dat kan allerlei redenen hebben, bijvoorbeeld het zich nog niet ontspannen genoeg voelen, het beffen is te hard of te zacht, enz.. Vermijdt teleurstelling als het niet lukt, want oefening baart kunst.

Anaal en lesbisch
Sommige vrouwen houden er van dat wanneer ze erg opgewonden zijn dat haar partner ook zachtjes haar anus streelt, sommige vrouwen kunnen het daarbij verdragen dat je zachtjes met een stukje van je vinger een heel klein beetje naar binnen gaat. Of je vriendin hier wel of niet van houdt, dat kan je best eerst even vragen voor je het doet, omdat dit wanneer een vrouw niet opgewonden genoeg is erg pijnlijk kan zijn. En, weet dat wanneer je er niet van houdt dat niet abnormaal is.

lesbisch en voorwerpen
Sommige meisjes en vrouwen masturberen liever met een voorwerp dan met de eigen vingers, of kiezen daarvoor als afwisseling in het vrijen met zichzelf.
Sommige meisjes en vrouwen gaan voor een vibrator of dildo, sommige zijn zelf creatief en kiezen zelf hun materiaal. En sommige gebruiken het graag met twee.
Ook hier geldt de regel doe niets waar je niet klaar voor bent, en het is niet abnormaal wanneer je als lesbienne of als lesbisch koppel niet houdt van seks met een voorwerp, er zijn er meer die er niet dan wel van houden.
Wanneer je toch met speelgoed aan de slag gaat zorg dan eerst voor voldoende hygiëne. Na het gebruik en voor het uitlenen aan elkaar goed spoelen met zeep en water. Wees altijd zeer voorzichtig met zelf gevonden voorwerpen, gebruik geen scherpe voorwerpen en wees voorzicht met dingen die vacuüm kunnen zuigen zoals een flesje. Zorg er ook voor dat je een voorwerp niet te diep in brengt en dat het niet te klein is zodat het niet vast komt te zitten, het beste is dat je steeds nog een stuk over hebt om goed vast te houden. Voor je begint met een voorwerp, vibrator of dildo gebruik je best altijd glijmiddel of een condoom (daar hangt al glijmiddel aan). Glijmiddel is enkel niet nodig indien je partner of jezelf al geil (nat) genoeg bent.

Have fun en onthoud: praten over seks met je lief is zowel handig als belangrijk en oefening baart kunst.

Terug naar rubriek: Ben ik Holebi, Trans+ ? en Seks handleiding, Uit de kast, Wetgeving ==> Klik hier


Terug naar Gids Klik hier

Dit bericht is gepost op 04 October, 2020 en 293 keer gelezen.Reageer op dit bericht: