Seks tussen 2 mannen - handleiding

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Vernieuwde info die eerder werd gepost in 2011 - Update - 2020.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Info voor mannen die seks hebben met mannen.
- Inleiding
- Handleiding anale seks (wat is het, oefen met jezelf, actie...)Inleiding: doen alle mannen die seks hebben met mannen aan anale seks?
Het antwoord op deze vraag is neen. Uit verschillende (wereldwijde) onderzoeken is gebleken dat slechts 50 procent van de mannen die seks hebben met mannen aan anale seks doen. Dus, wanneer jij iemand bent die geen anale seks wil, is dat niet abnormaal. Wanneer je wel in bent voor anale seks is het vooral bij de eerste keer belangrijk dat je voorzichtig bent, dat je aangeeft wanneer het pijn doet of niet leuk is, en dat je jezelf eerst informeert over anale seks.
Tot slot: wist je dat uit onderzoeken (ook) al meermaals is gebleken dat meer dan 60 procent van de hetero's ook aan anale seks doen, sommige hetero mannen vinden het fijn om anale seks te hebben met een vrouw, en sommige hetero vrouwen vinden dat (ook) erg fijn, en net als bij mannen die seks hebben met mannen zijn er ook hetero's die anale seks niet leuk vinden.

Handleiding anale seks man + man:
Wanneer je voor het eerst aan anale seks gaat doen is het belangrijk om eerst eens deze tekst te lezen. Een introductie in de kunst van het kontneuken zoals anale seks ook wel wordt genoemd. Belangrijk is dat je bij anale seks altijd een condoom gebruikt, niet enkel ter bescherming van Hiv, maar ook ter voorkoming van het oplopen van een SOA (Seksueel Overdraagbare Aandoening) en hygiëne.

Wanneer jij zelf met je penis je partner wil penetreren wees dan altijd voorzichtig, vooral als het de eerste keer is van je partner, ga liefdevol om met elkaar, doe niets wat je partner eigenlijk niet wil, zet zelf het gesprek vooraf in gang, wees niet bang om te praten over seks het is de normaalste zaak van de wereld.

Anale seks (zelf gepenetreerd worden) eerst oefenen met jezelf dan over gaan tot actie
Om te beginnen moet je meer weten over de anatomie van je anus, je rectum (endeldarm) en de prostaat. Je endeldarm is het laatste deel van je dikke darm, het is een drie centimeter lang kanaal, bekleedt goed doorbloed slijmvlies. De anus is het laatste deel van je rectum en is erg gevoelig doordat er veel zenuwuiteinden samenkomen. Je anus heeft twee kringspieren. De binnenste is een onwillekeurige spier die zich ontspant op het moment dat de endeldarm vol met ontlasting zit. Dit gebeurt zonder dat je er invloed op hebt. De buitenste is willekeurig. Je kunt deze spier zelf ontspannen en samentrekken. De Prostaat: is een bolletje ter grootte van een knikker. Deze ligt vlak naast je rectum, tussen je penis en blaas. Je prostaat maakt vocht aan waarmee je zaad naar buiten kan spuiten. Als je hem door de darmwand heen aanraakt of masseert geeft dat een bijzondere sensatie. Voordat je overgaat tot ‘the real thing’ is het van belang eerst zelf je anus te leren kennen, lees de hier onder volgende beschrijving:

Voor je anale seks hebt met iemand anders - oefen met jezelf
Ontspan in een lekker warm bad, of neem een warme douche. Zorg er voor dat je al wat seksueel opgewonden bent. Zoek een plek op waar je kunt liggen. Doe wat glijmiddel op een vinger (denk aan je nagels, zorg dat die kort zijn) en ga hiermee naar binnen. Je kunt voelen hoe je anus samentrekt en ontspant en hoe jij daar controle over kunt uitoefenen. Door te drukken (doen alsof je een grote toilet boodschap moet doen), ken je makkelijker dieper gaan, voorbij de binnenste kringspier. Je bent nu met je vinger in het zachte rectum, en je kunt van daaruit je prostaat stimuleren. Misschien komt er nu wat uitwerpselen aan je vingers. Als je dit niet hygiënisch vindt, kun eerst met een klysma je rectum schoonspoelen. Lees daar voor eerst goed de handleiding wanneer je daarmee aan de slag gaat na aankoop van klysma spuit e.a. Na deze oefeningen kan je experimenteren met een dildo.

Oefenen met een dildo
Het kan in het begin ongemakkelijk voelen als je dit voor de eerste keer doet. Misschien wil je dan de dildo meteen uit je anus halen. Het beste is om deze rustig te laten zitten en je anus te laten wennen aan de ‘indringer’. Sommigen denken dat de anus gaat uitrekken als oud elastiek als je vaak geneukt wordt. Dit is niet waar. De kringspieren ontspannen zich meer naarmate je meer ervaring hebt, maar ze rekken niet uit. Let altijd op wanneer je gaat experimenteren met voorwerpen, voor je het weet ligt je op de spoed in een genante houding, gebruik nooit scherpe voorwerpen, gebruik nooit een flesje (dit kan zich vacuüm zuigen waardoor je het er niet meer uit krijgt).

Eerste keer met een partner
Als het de eerste keer is dat je gaat neuken, laat je partner dit dan weten. Hij kan hier rekening mee houden, door je niet meteen op je buik te gooien en met 'rammen' (stoten) te beginnen. Neem lekker veel glijmiddel op waterbasis en smeer dit in je anus en op zijn penis mét condoom. Wees niet te zuinig met glijmiddel. Kies in het begin een standje waarin je zelf kunt bepalen hoe snel en hoe diep je geneukt wordt. Je kunt bijvoorbeeld boven op je sekspartner zitten en zijn penis langzaam naar binnen schuiven.
Check regelmatig of het condoom er nog om zit. Vertel hem als je wilt klaarkomen. Gelijktijdig klaarkomen is mogelijk, maar meestal zal de een eerder komen dan de ander. Als dit het geval is, blijf actief in het spel zodat hij ook kan ontladen. Neuken doe je samen, tot het gaatje. Als het vingeren of kontneuken pijn doet, wees dan niet ongerust. Vaak zul je merken dat door geduld en oefenen deze pijn minder wordt en je meer genot zult ervaren.

Sommige mannen gebruiken poppers. Hier word je geiler van en het helpt je kringspieren te ontspannen. Als hij een grote penis heeft, kun je ook met je hand zijn penis vastpakken aan de schacht. Zo kan zijn penis niet verder naar binnen dan jij wenst. Maak met je kont een draaiende beweging. Op deze manier schuift de penis makkelijker naar binnen. Op een gegeven moment merk je dat je anus gewend is aan zijn penis en kun je het tempo langzaam opvoeren. Het is ook lekker om jezelf af te trekken terwijl hij langzaam tempo maakt. Maar zorg er wel voor dat je niet te snel klaarkomt.

Tot slot: laat je nooit verleiden tot anale seks wanneer je dat eigenlijk niet wil. Probeer er met je partner of te praten dit voorkomt nare ervaringen die je lange tijd parten kunnen spelen.

Nuttige link - website mannenseks (man+man) => Klik hier

Terug naar rubriek: Ben ik Holebi, Trans+ ? en Seks handleiding, Uit de kast, Wetgeving ==> Klik hier

Terug naar Gids Klik hier

Dit bericht is gepost op 04 October, 2020 en 324 keer gelezen.Reageer op dit bericht: