Amper te geloven hoe nieuwe Poolse minister denkt over holebi's en transgenders.Het is anno 2020 bijna niet te geloven, maar de nieuwe Poolse minister van Buitenlandse Zaken (foto) is ervan overtuigd dat holebi en transgender 'ideologie' verband houdt, en te vergelijken is met kannibalisme, zoöfilie, pedofilie en euthanasie.

Recent werd de katholieke fundamentalist Zbigniew Rau de nieuwe Poolse minister van Buitenlandse Zaken. Rau, een professor in de rechten en voormalig gouverneur van de provincie rond Lodz, heeft zeer weinig ervaring in diplomatieke dienst, maar heeft volgens AP News een lange geschiedenis van het aan de kaak stellen van holebi en transgender ideologie'. Rau beweerde eerder op Facebook dat holebi en transgender 'ideologie' een antichristelijke "beschaving van de dood" promoot.

Hij schreef dat sinds "de morele revolutie begon in 1968 Europa zoöfilie had gelegaliseerd, euthanasie voor de zwakste, de oudste en de zieke" en "had voorgesteld pedofilie te legaliseren". Rau voegde toe: “Onlangs hebben Zweedse wetenschappers zelfs gemeld dat de legalisering van kannibalisme in overweging moet worden genomen. "Ja, onder het mom van klimaatverdediging wil je een man niet alleen tot een seksspeeltje herleiden, maar ook tot een gewone maaltijd," aldus Rau.

In september 2019 schreef hij in een andere Facebook-post: “STOP de seksualisering van kinderen. In de afgelopen maanden worden we bijna elke dag gebombardeerd door de holebi en transgender lobby. Onder het mom van de strijd voor tolerantie en de oproep tot acceptatie van seksuele verschillen, is er een vrije strijd om de fundamentele waarden van onze beschaving aan te vechten. Natuurlijk proberen de holebi en transgender lobby en verschillende opvoeders Poolse scholen binnen te dringen. De ideologische aanval die we zien vereist een reactie. We moeten onszelf echter uitrusten met een schild dat de rechten van ouders en kinderen, christelijke waarden en levensstijl beschermt. Het is daarom raadzaam om een wet aan te nemen tegen seksualisering van kinderen ... We kunnen de minderheid niet gek laten worden."

De extreme anti holebi & transgender opvattingen van Rau passen perfect in de steeds groter wordende anti holebi en transgender houding van de Poolse overheid. Vooral sinds de (nieuwe) president, Andrzej Duda wordt de holebi en transgender gemeenschap in het land vanuit de overheid regelmatig aangevallen en zet men de bevolking aan tot haat tegen holebi's en transgenders. President Duda heeft eerder al gezworen dat het homohowelijk, adoptie door homo's en lesbiennes en lessen over holebi's en transgenders op scholen zullen worden verboden.

Polen kwam eerder al in het nieuws door het feit dat er enkele steden, provincies en dorpen zichzelf uitriepen als zogenaamde holebi & transgender vrije zone, wat betekend dat holebi's en transgenders niet welkom zijn. Toch was er recent ook positief nieuws, toen bleek dat er voor de tweede keer een rechter oordeelde dat de zogenaamde holebi & transgender vrije zones ongrondwettelijk zijn. Ook vanuit Europa werd Polen hiervoor op de vingers getikt én kregen de desbetreffende gemeenten en steden te horen dat ze geen geld meer krijgen (uit het Europese jumelangefonds voor verbroederde gemeenten). Helaas, heeft dit géén effect want kort nadien besliste plaatselijke overheden dat de steden & dorpen die geen geld meer krijgen nu geld krijgen van de gemeente en steden zelf.
LEES OOK
ONRUST IN POLEN TAL VAN HOLEBI'S EN TRANS OPGEPAKT - EUROPA MOET DRINGEND INGRIJPEN
POOLSE RECHTBANKEN VERKLAARDEN TWEE HOLEBI & TRANS VRIJE ZONES ALS ONGRONDWETTELIJK
POLEN STOPT BESCHERMING VROUWEN OMDAT HET HOLEBI & TRANS IDEOLOGIE RECHTVAARDIGD!
POOLSE PRESIDENT VERGELEEK HOLEBI & TRANS ZIJN MET COMMUNISTISCH INDOCTRINATIE

holebi info - eigen berichtgeving - copyright @ holebi.info - Augustus 2020

Dit bericht is gepost op 23 August, 2020 en 6937 keer gelezen.Reageer op dit bericht: