Conservatieven willen dat Trump transgender rechten (opnieuw) aanvalt om hem te doen winnen.



Amerikaanse conservatieven hopen dat president Trump (opnieuw) transgender rechten zal aanvallen in een poging zijn mislukte herverkiezing nieuw leven in te blazen. Peilingen suggereren immers dat de campagne van Trump op glad ijs is, en sommige Republikeinen hopen nu dat de president een aanval op transgenders zal lanceren in een poging om steun van conservatieven te krijgen.

Terry Schilling, de conservatieve campagnevoerder achter het American Principles Project (APP), is van plan anti transgender advertenties in Michigan te lanceren waarin hij Joe Biden aanvalt voor zijn steun voor transrechten, meldt Politico. Schilling hoopt naar verluidt dat de advertenties stemmen zullen winnen van conservatief neigende democraten en als ze succesvol zijn, zou hij graag zien dat Trump geld inzamelt voor anti-transretoriek in een poging de verkiezingen te winnen.

De naaste adviseurs van de president zijn blijkbaar verdeeld over de vraag of een aanval op transgenders steun zou winnen voor zijn noodlijdende campagne. Sommigen denken van wel en zien het als een sleutel om zijn campagne nieuw leven in te blazen, maar anderen denken dat de aanvallen van de Republikeinse partij op de holebi en transgender gemeenschap stemmen zal kosten.

Opmerkelijk feit, Trump's dochter Ivanka en haar man Jared Kushner zijn tegen de idee van een aanval op transgender rechten, en vrezen dat dit zijn herverkiezing in gevaar brengt. Andere Trump adviseurs, zoals Hope Hicks, een public relations-adviseur, en Pat McCrory, de voormalige gouverneur van North Carolina, zijn ook tegen het lanceren van een campagne tegen transgenders door Trump.

Ondertussen wordt er aangenomen dat Trump, die een groot aantal anti transgender adviseurs heeft, die hopen dat hij een aanval op de transgender gemeenschap zal doen, dat hij zich nu nog stil houdt en het ideale moment afwacht om een aanval te lanceren op de rechten van transgenders om zo steun van conservatieven te krijgen.

Trump kan daadwerkelijk zijn herverkiezing verliezen door zijn voortdurende aanval tegen transgenders, maar ook tegen holebi's. Steeds meer Amerikanen, en niet enkel democraten, zijn tegen de anti holebi & transgender wetten en maatregelen ingevoerd door Trump en zijn regering. Ook politici laten van zich horen, zo kon je eerder bij holebi info al lezen dat maar liefst 22 Amerikaanse staten plus het District of Columbia een gezamenlijke rechtszaak hebben aangespannen tegen de regering Trump omdat hij transgenders (en holebi's) wil uitsluiten van gezondheidszorg. Maar, ook andere zaken, zoals het slecht aanpakken van de coronavirus crisis zorgt voor minder stemmen voor Trump en meer stemmen voor zijn tegenstander Joe Biden. Maar, in de onvoorspelbare Verenigde Staten is alles mogelijk en kan het als nog gebeuren dat Trump toch zijn herverkiezing wint. Afwachten tot november...
LEES OOK
BIJNA HELFT VAN AMERIKA KLAAGT TRUMP AAN OM ANTI TRANSGENDER & ANTI HOLEBI WETTEN
HOOGSTE HOF OORDEELDE IN VOORDEEL HOLEBI & TRANS, TRUMP BOOS + LIJST ANTI WETTEN
TRUMP WIL OOK DAT ADOPTIE CENTRA HOLEBI'S EN TRANSGENDERS MOGEN WEIGEREN

holebi info - eigen berichtgeving - copyright @ holebi.info - Augustus 2020.

Dit bericht is gepost op 09 August, 2020 en 4321 keer gelezen.



Reageer op dit bericht: