Anti holebi & trans+ groepen krijgen meer geld van Trump dan holebi's & transgenders.Donald Trump en zijn regering, die beweren pro holebi & transgender te zijn, hebben veel meer miljoenen dollars ter bescherming van kleine bedrijven tijdens de COVID-19-pandemie gegeven, aan anti holebi en transgender haatgroepen en homofobe televangelisten dan aan holebi en transgender+ organisaties.

Volgens de Amerikaanse Small Business Administration is het Paycheck Protection Program (PPP) een lening die is ontworpen om kleine bedrijven een directe stimulans te geven om hun werknemers op de loonlijst te houden.

Hoewel de regering-Trump aanvankelijk weerstand bood aan het vrijgeven van informatie over welke bedrijven PPP-leningen hadden gekregen, publiceerde het recent een lijst met bedrijven die meer dan 150.000 dollar hadden gekregen.

Binnen de lijst kregen twee holebi & transgender rechtenorganisaties, een in verhouding met de anti groepen, klein bedrag toegewezen. Het National LGBTQ Task Force kreeg een lening van 350.000 tot 1 miljoen dollar en het LGBTQ Victory Fund kreeg een lening van 150.000 tot 350.000 dollar.

In vergelijk, religieuze groepen en kerken kregen samen 7,3 miljard dollar en anti holebi en transgender groepen en homofobische televangelisten kregen samen 16 miljard dollar in leningen. Enkele voorbeelden:

Eén van de grootste Amerikaanse anti holebi & transgender organisaties genaamd The American Family Association, met als doel de 'homoseksuele agenda vernietigen' kreeg een lening van 2 miljoen tot 4 miljoen dollar. De groep beschrijft homoseksualiteit als onnatuurlijk en ongezond. Ze voeren ook regelmatig campanges tegen grote bedrijven die opkomen voor holebi's en transgenders.

Het Liberty Councel, een andere anti holebi en transgender groep, een legale organisatie die ten allen tijden legaal wil kunnen discrimineren tegen holebi's en transgenders op basis van religieuze vrijheid, kreeg 1 tot 3 miljoen dollar.

De mega kerk van Robert Jeffress, een anti holebi en transgender en islamfoob televangelist kreeg een lening van tussen de 1 miljoen tot 5 miljoen dollar. Jeffress is vooral bekend van zijn uitspraken dat homo's 'kinderen molesteren', daarnaast promoot hij conversietherapie. Recent noemde hij homo zijn een 'vuile bezigheid' dat zorgt voor 'vieze ziekten'.

Joyce Meyer, een andere anti holebi en transgender televangelist kreeg een lening van tussen de 5 en 10 miljoen dollar. De man noemt homoseksualiteit 'een keuze' en verkondigde meermaals dat holebi's geen volwaardige 'normale' relatie kunnen aangaan.
LEES OOK
TRUMP WIL DAT ADOPTIE CENTRA HOLEBI KOPPELS MOGEN WEIGEREN
HOMO KOPPEL KLAAGT TRUMP AAN WEGENS FAKE VIDEO MET DAARIN HUN ZOONTJE + 2 VIDEO'S
HOOGSTE HOF OORDEELDE PRO HOLEBI & TRANS - TRUMP BOOS + lijst anti wetten door Trump

holebi info - eigen berichtgeving - copyright @ holebi.info - Juli 2020.

Dit bericht is gepost op 12 July, 2020 en 4689 keer gelezen.Reageer op dit bericht: