Amerikaans acteur door homo personage in serie met hoog holebi & trans gehalte uit de kast.
De Amerikaanse acteur J. August Richards, 46, wiens volledige echte naam Jaime Augusto Richards III is, kwam zopas in een Instagram bericht uit de homo kast. Dat deed hij naar aanleiding van het feit dat hij binnenkort een homo personage speelt in het NBC drama 'Council of Dads'.

Richards is vooral bekend door zijn vertolking van vampierjager Charles Gunn in de WB-televisieseries Angel en Mike Peterson / Deathlok Agents of S.h.i.e.l.d. In de nieuwe drama serie speelt hij een gelukkig gehuwde zwarte trotse homo papa van een dochtertje. 'Council of Dads' heeft veel holebi & transgender personage vertegenwoordiging, ook met een transgender kind.

In een Instagram bericht met 'Council of Dads' co-ster Sarah Wayne Callies zei Richards dat het belangrijk voor hem was om met zijn castgenoten over zijn eigen seksualiteit te kunnen praten voordat hij de rol op zich nam. De acteur vertelde over de druk die hij voelde om nog voor hij de rol zou gaan spelen uit de kast te komen: 'Als ik erover nadenk waarom ik zelfs maar in deze branche betrokken raakte, was het echt om onderdrukking te bestrijden.

'Ik wist hoe ik werd beïnvloed door gekleurde mensen die ik op televisie zag, of die ik niet op televisie zag, dus dit is een getrouwde, homoseksuele man, met een kind. Als acteur heb je de mogelijkheid om in miljoenen huiskamers te verschijnen, en ik wil dat het beeld eerlijker is. Ik wist dat ik het homo personage niet eerlijk kon portretteren zolang ik zelf nog in de kast zit. Maar ik besef nu dat het ook belangrijk is dat ook gekleurde mensen een rolmodel hebben, iets wat ik zelf enorm heb gemist.

Actrice en co-ster Sarah W Callies bedankte haar castmate, Richards, en schreef op Instagram: "Dit moment met jou delen was een van de meest betekenisvolle dingen in mijn leven. Ik hou van je vriend."

Fans stuurden tal van positieve reacties naar de acteur. Een schreef: “Ik ben een oprechte fan. Je was het niemand verschuldigd om uit de kast te komen, en het is geweldig dat je het toch gedaan hebt. Opgewonden om nog 20 jaar fan te zijn. Deze biseksuele zwarte vrouw is dankbaar. ' Een ander zei: "Dat was een van de krachtigste momenten waar ik ooit getuige van was. Bedankt voor het delen met ons, vriend."
LEES OOK
19-JARIGE ACTRICE KOMT VIA TIKTOK UIT DE BISEKSUELE KAST
RAPSTER UIT DE KAST EN STELT METEEN DAARBIJ HAAR VRIENDIN VOOR
SCHRIJFSTER OP 74-JARIGE LEEFTIJD UIT DE KAST + LIJSTJE ANDERE COMING OUTS OP LATERE LEEFTIJD
RAPPER UIT DE KAST VIA MUZIEK VIDEO OVER HOMOFOBIE

holebi info - eigen berichtgeving - copyright @ holebi.info - April 2020.

Dit bericht is gepost op 22 April, 2020 en 4454 keer gelezen.Reageer op dit bericht: