19-jarige (stem)actrice en zangeres komt via TikTok uit de biseksuele kast.De 19-jarige Amerikaanse (stem)actrice en zangeres Auli’i Cravalho, bekend van haar rol als Moana (Vaiana in het Nederlands) in de gelijknamige Disney-film, is zopas met behulp van een song van rapper Eminem op TikTok uit de kast gekomen.

Een fan vroeg haar op Twitter of ze van meisjes hield en ze stuurde ze naar haar TikTok pagina waarbij ze verwees naar een video met een kort stukje uit een song van Eminem's nummer 'That's Kinda Nights', waarin Ed Sheeran te zien is.

De actrice liet het nummer spelen maar sloot zich aan met een lipsynch waarin ze de nadruk legde op de zin: 'You Straight? She said: 'No I'm Bi'. Fans reageerde nadien erg positief en prezen de actrice voor haar coming-out.

Auli’i Cravalho is Amerikaanse en werd geboren in Hawaii en is van Chinese, Ierse, inheems Hawaiiaanse, Portugese en Puerto Ricaanse afkomst. Ze maakte haar acteerdebuut als het titelpersonage in de Disney Film Moana uit 2016, waarna er nog twee delen volgde (2017 en 2018).

In november 2019 portretteerde ze Ariel in ABC's The Little Mermaid Live, een live-action concertuitvoering van The Little Mermaid. Binnenkort speelt ze ook de hoofdrol in 'Sort Like a Rock Star', geregisseerd door Brett Haley voor Netflix. Ook in 2019 was ze te zien in de televisieserie Weird City.

Ondertussen won de 19-jarige al enkele prijzen. In 2016 de Alliance of Women Film Journalist prijs voor Best Animated Female voor Moana. Nog in 2016 won ze een Annie Award van Outstanding Achievement, Voice Acting in an Animated Feature Production voor Moana. En in 2017 won ze een Teen Choice Award, best Choice Movie Breakout Star voro Moana.
LEES OOK
RAPSTER KOMT UIT DE KAST EN STELT DAARBIJ METEEN HAAR VRIENDIN VOOR
LONDENSE RAPPER VIA SONG OVER HOMOFOBIE UIT DE HOMO KAST

holebi info - eigen berichtgeving - copyright @ holebi.info - April 2020.

Dit bericht is gepost op 10 April, 2020 en 3720 keer gelezen.Reageer op dit bericht: