Ryan Murphy schonk medische benodigdheden uit Pose serie in strijd tegen coronavirus.Amerikaans schrijver, producer en regisseur, Ryan Murphy 54, heeft medische benodigdheden van zijn succesvolle holebi & transgender serie Pose geschonken aan een ziekenhuis in New York om het coronavirus te helpen bestrijden.

Murphy is de scenarioschrijver, regisseur en producer achter populaire shows, waaronder Glee, American Horror Story, Nip / Tuck, Scream Queens, Pose en 9-1-1. Hij deelde een foto op Instagram van enkele van de benodigdheden, inclusief elastische verbanden. Ze waren rekwisieten in het komende seizoen van Pose. De tv-serie gaat over de ondergrondse holebi en transgender ballroomcultuur in New York in de jaren tachtig.

Waarschuwing zijn uitleg over hoe de rekwisieten in de serie verschenen, bevat een kleine spoiler.

‘Laten we allemaal blijven geven hoe we kunnen’ zei Murphy: ‘Op mijn FX-serie Pose is een van onze vaste sets en locaties een ziekenhuis waar Blanca in seizoen drie (spoiler) werkt als aids- / hiv-consulent. Vandaag hebben we al onze propbenodigdheden gedoneerd aan het Mount Sinai-ziekenhuis om verpleegkundigen en artsen te helpen bij de strijd tegen de COVID-uitbraak. Laten we allemaal blijven geven wanneer en waar en hoe we kunnen. Meer volgt nog…'

Zijn schenking kwam als een verrassing. De burgemeester van New York, Bill de Blasio, waarschuwde dat de plaatselijke ziekenhuizen op het punt stonden hun voorraden op te raken. De stad is momenteel het centrum van het virus in de VS en heeft dringend maskers en ventilatoren nodig. Pose heeft prijzen en lovende kritieken gewonnen sinds het in 2018 in première ging op het Amerikaanse tv-kanaal FX. FX zal dit jaar de derde serie uitzenden en de eerste serie is nu beschikbaar op Netflix.

Vorige week schonken Murphy, televisieproducent Shonda Rhimes en televisieschrijver Greg Berlanti tienduizenden Amerikaanse dollars aan een hulpfonds voor assistenten uit de industrie en ondersteunend personeel die hun baan hebben verloren door de pandemie. Tv- en filmmakers in de Verenigde Staten en de wereld hebben de productie stopgezet om de verspreiding van het virus te vertragen. Maar veel personeel uit de creatieve industrie zijn freelancers of aannemers die mogelijk geen overheidssteun of werkloosheidsuitkeringen krijgen.

Murphy is sinds juli 2012 getrouwd met fotograaf David Miller. Op 24 december 2012 verwelkomden Murphy en Miller hun eerste kind, een zoon genaamd Logan Phineas, via een draagmoeder. In oktober 2014 verwelkomden ze hun tweede zoon, Ford, eveneens via een draagmoeder. In 2018 kondigde hij aan een organisatie op te starten die zich inzet tegen anti holebi en transgender politici, en die ook openlijke holebi & transgender politici steunt. Muprhy won eerder al zes Emmy Awards en kreeg in 2018 een ster op de beroemde Walk of Fame.
LEES OOK
ELTON JOHN ZAMELDE GELD IN VOOR HIV PATIENTEN BESMET MET CORONAVIRUS
HOMO'S KUNNEN CORONAVIRUS PATIENTEN REDDEN MAAR MOGEN DAT NIET
CORONAVIRUS BELGIE HEB GEEN SEKS EN OPGELET VOOR BEPAALDE SOA'S
NBA SPELER DIE IN 2014 GESCHIEDENIS SCHREEF, EN VRIEND BESMET MET CORONAVIRUS
HOLEBI'S EN TRANS DOOR 3 RISICO FACTOREN MEER VATBAAR VOOR CORONAVIRUS
7 UITSPRAKEN WAARIN MEN CLAIMT DAT CORONAVIRUS SCHULD IS VAN HOLEBI'S & TRANSGENDERS

holebi info - eigen berichtgeving - copyright @ holebi.info - April 2020.

Dit bericht is gepost op 07 April, 2020 en 4065 keer gelezen.Reageer op dit bericht: