Rapster komt uit de kast en stelt daarbij meteen haar vriendin voor.Rapster Da Brat, 45, wiens echte naam Shawntae Harris is, kwam zopas uit de kast via sociale media. Daarbij stelde ze meteen haar vriendin voor. De laatste jaren komen er steeds méér rappers uit de kast en dat is een zeer goede zaak gezien het feit dat de rap en hiphop wereld nog vrij homofoob is. (lijstje openlijke holebi & transgender rappers onderaan).

Op sociale media liet Da Brat weten dat ze een relatie heeft met Kaleidoscope Hair Products CEO Jesseca Dupart. Daarbij plaatste ze ook een foto van zichzelf en Jesseca met de woorden: 'Ja, voor het eerst dat ik een foto deel van ons samen'. Verder rond haar coming out schreef ze:

"Ik ben altijd een soort privépersoon geweest totdat ik de match van mijn hart ontmoette die sommige dingen anders aanpakt dan ik. En ik heb dit gevoel nog nooit meegemaakt. Het is zo overweldigend dat ik vaak in een roes raak in de hoop nooit wakker te worden om te zien dat het niet echt is."

Da Brat vertelde ook dat ze zopas van haar vriendin een Bentley cadeau had gekregen voor haar verjaardag. Op een foto prijken twee witte wagens, waaronder de rapster schreef: 'Hers n Hers' (haar en haar). Na duizenden felicitaties op haar coming out en haar vriendin dankte ze haar fans voor hun steun en liefde.

Da Brat is een Grammy-genomineerde muzikant die het best bekend staat om haar samenwerking met Missy Elliott, Mariah Carey, Jermaine Dupree en Destiny’s Child eind jaren negentig / begin jaren 2000. Haar debuutalbum uit de jaren negentig verkocht ruim een miljoen exemplaren waarmee ze de eerse vrouwelijke solo-rapact werd die een platina plaat behaalde. In Amerika scoorde ze hits met nummers als 'Funkdafied' en 'Not tonight'. In 2008 werd ze veroordeeld tot een celstraf van drie jaar nadat ze tijdens het uitgaan ruzie kreeg met een medewerkster van een nachtclub waarna ze die met een fles in het gezicht sloeg. Ze zat uiteindelijk twee jaar in de cel.

Openlijke holebi & transgender rappers:
Homo rappers:
Anye Elite - Big Momma - Big Dipper - Cakes Da Killa - Caushun - Elijah Daniel - Frank Ocean - ILoveMakonnen - Jay Boogie - Kevin Abstract - K3RN - Le1f - Lil Nas X - Mykki Blanco - QBoy - Tori Fixx - Tyler the Creator - Will Sheridan en Zebra Katz
Lesbische rapsters:
Feloni - Keko - Lady Sovereign - MC Angel - Mélange Lavonne - Syd tha Kyd en Young M.A.
Transgender rappers
Katey Red - Randa en D. Smith.

LEES OOK
AMERIKAANS RAPPER REAGEERDE GEWELDIG OP HOMOFOBE PASTOR
LONDENSE RAPPER KOMT UIT DE KAST IN NIEUWE SONG OVER HOMOFOBIE

holebi info - eigen berichtgeving - copyright @ holebi.info - Maart - 2020.

Dit bericht is gepost op 28 March, 2020 en 4475 keer gelezen.Reageer op dit bericht: