Beroemde sport papa blijft super trots op zijn transgender dochtertjeVorige maand kon je bij holebi info lezen hoe trotse papa en beroemd Amerikaans prof basketballer Dwyane Wade vertelde over zijn transgender dochter bij Ellen DeGeneres. Afgelopen weekend vierde de papa zijn dochter opnieuw nadat die haar eerste stappen zette op de rode loper.

Wade straalt nog steeds van trots nadat zijn 12-jarige transgender dochter Zaya zichzelf opnieuw aan de wereld voorstelde. Op zijn Instagram pagina riep de sporter zichzelf uit als president van de 'We Stan Zaya Wade Society'.

Afgelopen weekend maakte dochter Zaya samen met papa Wade, 38, en mama Gabrielle Union, 47, haar rode loper debuut bij de Truth Awards. Het trio droeg passend gelijkende kledij en zagen er uit alsof ze uit de Vogue cataloog gestapt waren. Na afloop plaatste Wade foto na foto van zijn dochter en zichzelf en vrouw op sociale media. De liefde en trots die Wade voelt voor zijn 12-jarige dochter straalde af op zijn Instagram pagina waarna duizenden fans lieve en supportieve berichtjes posten.

De sporter liet in een van de berichtjes weten dat het belangrijk is dat ouders hun kinderen aanvaarden zoals ze zijn, vooral wanneer ze transgender zijn zoals zijn Zaya. Tal van transgenders reageerden vol lof op Wade's berichten en lieten weten dat het erg belangrijk is dat een beroemd persoon zich positief uitspreekt ten voordele van de transgender gemeenschap.
LEES OOK
PROF BASKETBALLER (Dwyane Wade) VERTELT TROTS BIJ ELLEN DEGENERES OVER TRANSGENDER DOCHTERTJE + video
ACTRICE TROTS OP TRANSGENDER DOCHTERTJE + LIJST ANDERE BEROEMDE OUDERS VAN EEN TRANS KIND - 2019

holebi info - eigen berichtgeving - copyright @ holebi.info - 2020.

Dit bericht is gepost op 10 March, 2020 en 3106 keer gelezen.Reageer op dit bericht: