YouTube-ster Nikki Tutorials weet wie haar chanteerde + 2 video's.De Nederlandse YouTube-ster Nikkie de Jager, 25, beter bekend als Nikkie Tutorials, weet ondertussen wie de persoon is die haar eerder bedreigde bekend te maken dat ze transgender is, en waarna ze zelf recent uit de kast kwam. Dat vertelt ze zelf in een nieuwe video op haar YouTube kanaal. Het stelt haar voor een moeilijke keuze geeft ze toe.

Twee weken geleden kwam Nikki uit de transgender kast waarna het meteen wereldnieuws was. Dat kwam vooral door het feit dat ze bekende dat iemand haar chanteerde met het feit dat ze haar transgender zijn geheim hield. Omdat er erg veel ophef ontstond over wie de persoon is die haar chanteerde roept Nikki nu op om de klopjacht op de dader te stoppen.“Laten we ten eerste stoppen met de heksenjacht die gaande is met mensen die zeggen: we hebben hem gevonden, of de vrouw. Als iemand het recht heeft om hier meer over te vertellen, ben ik het zelf. Het is mijn verhaal.”

Ondertussen zegt Nikki te weten wie haar chanteerde. “Met de hulp van de politie hebben we exact gevonden welke mensen mij afpersten”, vertelt ze. “Ik heb hun namen, telefoonnummers, e-mailadressen en Facebook. Ik weet zelfs waar ze wonen en hoe ze mensen in mijn omgeving hebben behandeld om meer informatie te krijgen over mijn ware verhaal. Toen ik erachter kwam wie het was, was ik geschokt. Dit is niemand die jullie kennen”, klinkt het. “Het is zelfs iemand die ik niet persoonlijk ken. Erachter komen wie dit heeft gedaan was doodeng, maar ook erg bevrijdend. Het is eng, want je weet dat er iemand zo duivels is om iemand uit de kast te trekken. Je bent ziek in je hoofd als je dat wilt. Maar nu ik weet wie het is kan ik erop letten en dat geeft me perspectief.”

Nikki zegt vervolgens niet te weten wat ze met de informatie zal gaan doen, en of ze er iets mee zal doen. “Het vergaren van deze informatie zorgde ervoor dat ik een van de moeilijkste beslissingen van mijn leven moest nemen. Het voelt alsof iedereen die iets fout doet gestraft moet worden. Maar na alle reacties en door wereldwijd nieuws te zijn, weet ik dat hier de grootste verantwoordelijkheid ooit bij komt kijken. Ik heb de kracht om een leven te vernietigen. Niet alleen dat van mijn afperser, maar ook dat van zijn familie, zijn kinderen, zijn vrienden, zijn omgeving. En sinds ik achter zijn naam ben gekomen, zit dat al in mijn hoofd. Als ik zijn naam vertel, doe ik hetzelfde als hij bij mij deed. Wil ik dat wel? Dit zou ik mijn ergste vijand niet aan willen doen.”

“Op een bepaalde manier hebben ze al hun straf gehad”, vervolgt ze. “Ze weten dat ik precies weet wie het is. Ze zullen al doodsbang zijn dat hun naam lekt bij de pers. Zijn doel was mijn carrière vernietigen, maar kijk eens waar ik nu ben. Mensen accepteren me en geven hun liefde.” En: “Dit zijn de beste 32 miljoen ‘fuck you’s’ in de hele wereld.” De reacties op Nikkie’s coming-out waren inderdaad zo goed als allemaal liefdevol en positief. De Nederlandse mocht zelfs haar verhaal gaan doen in de talkshow van Ellen DeGeneres, hier onder, na de video van Nikki te bekijken.Extra
- YouTube kanaal van Nikkie Tutorials => Klik hier

LEES OOK
NEDERLANDSE YOUTUBE STER KOMT NA CHANTAGE UIT DE TRANSGENDER KAST + VIDEO

Bron: holebi info & hln.be - Januari 2020.

Dit bericht is gepost op 30 January, 2020 en 4969 keer gelezen.Reageer op dit bericht: