Jesse Tyler Ferguson en echtgenoot worden in de zomer papa's + video.Acteur Jesse Tyler Ferguson, 44, en zijn echtgenoot advocaat Justin Mikita, 34, worden binnenkort voor het eerst papa. Dat maakte de heren zelf bekend in de Late Late Show van James Corden.

Ferguson was samen met acteur Charlie Hunnam te gast bij James Corden en de drie mannen hadden het over hoe het voelde om 40 jaar te worden. “Ik heb het idee dat je dan pas echt een volwassene wordt”, zei Jesse. “En dat je serieuzer moet gaan nadenken over allerlei zaken.”

Daarna bekende de acteur dat hij een geheim op te biechten heeft. “Ik heb dit eigenlijk nog aan niemand verteld, en ik hoop dat we het tussen ons drieën kunnen houden, maar mijn man en ik verwachten in juli een baby.” Die baby wordt verwacht in juli van dit jaar. Op de vraag of het een jongen of meisje zal worden antwoordde Ferguson: 'Een mensje'.

Ferguson is vooral bekend van zijn rol als Mitchell Pritchett in de ABC-reeks Modern Family. In 2013 trouwde hij met Justin Mikita, ze zijn negen jaar samen. Bekijk hieronder een video waarin Ferguson het nieuws over zijn toekomstige baby bekend maakte:


LEES OOK
RICKY MARTIN 10 MAAND NA GEBOORTE DOCHTERTJE TROTSE PAPA VAN ZOONTJE - 2019
EX PROF VOETBALLER EN ECHTGENOOT TROTSE PAPA'S VAN TWEEDE KINDJE - 2019
ANDY COHEN TROTSE ALLEENSTAANDE PAPA VAN ZOONTJE - 2019

Bron: holebi info & hln.be - Januari 2020.

Dit bericht is gepost op 25 January, 2020 en 3380 keer gelezen.Reageer op dit bericht: