Nederlandse YouTube-ster komt na chantage uit de transgender kast + video.De wereldberoemde Nederlandse YouTube-ster Nikki Tutorials, 25, is gisteren na chantage uit de transgender kast gekomen. De vlogster, die in 2008 begon met het delen van make-up tutorials, heeft het jaren verborgen gehouden, maar vond de tijd nu rijp om open kaart te spelen, niet enkel omdat ze zich eindelijk vrij genoeg voelde om het haar fans te vertellen, maar ook omdat ze gechanteerd werd.

Nikki vertelt in een video dat ze een hekel heeft aan labels. En dat ze nooit eerder een goed moment vond om uit de transgender kast te komen. In de video vertelt ze onder andere: "Ik wil iets vertellen over wat mij mezelf maakt. Ik kan nauwelijks geloven dat ik dit nu echt ga doen, maar het is tijd om écht vrij te zijn. Ik was geboren in het verkeerde lichaam, wat betekent dat ik transgender ben’’, onthult Nikkie vervolgens.

Nikkie vertelt dat ze zich al op jonge leeftijd een meisje voelde. “Ik snapte niet waarom ik kort haar had en waarom ik lange broeken moest dragen. Waarom kon ik geen jurkjes aandoen?’’, schetst ze haar gevoelens van toen. “Ik speelde met barbiepoppen, ik gebruikte nagellak en speelde met extensions. Alles aan mij was een meisje.’’ De vlogster onthult verder dat haar moeder altijd al het gevoel had dat er iets met Nikkie was. “Ze wist onmiddellijk dat ik óf gay zou zijn of dat het anders in elkaar zat. En het bleek anders in elkaar te zitten’’, aldus Nikkie, die haar tranen nauwelijks kan bedwingen en met een brok in haar keel vertelt hoe haar moeder alles voor haar is.

Het gevoel van Nikkie dat ze in het verkeerde lichaam was geboren bleef zo aanwezig, dat ze op haar zesde besloot haar haren te laten groeien. Een jaar later werd haar garderobe vernieuwd: ze begon met het dragen van meisjeskleding. “Het voelde geweldig. En de docenten steunden me heel erg. Sommige klasgenoten snapten het wel en sommige niet’’, legt ze uit.

Al op de leeftijd van 14 jaar kreeg Nikki hormoonbehandelingen om meer vrouwelijke vormen te krijgen en de mannelijke pubertijd uit te schakelen. Op de leeftijd van 19 jaar volgde de geslachtsoperatie. “Ik ging in transitie tijdens YouTube en veranderde in mezelf terwijl jullie mij al volgden.’’

Daarnaast deed ze in haar video een schokkende onthulling. Hoewel ze haar coming out niet onder druk had willen doen, had ze nu naar eigen zeggen geen andere keuze. “Ik ben gechanteerd door mensen die mijn verhaal aan de media wilden lekken. Ze zeiden dat ik loog of dat ik de waarheid niet wilde vertellen. Dus voor de mensen die mijn verhaal bekend wilden maken, deze is voor jullie’’, aldus Nikkie, die vervolgens haar middelvinger opsteekt. De YouTube-ster hoopt met haar coming out haar kijkers te inspireren om zich niet langer tegen te laten houden als hen iets op het hart ligt. “Ik ben eindelijk vrij en kan eindelijk mezelf zijn!’’. Bekijk hier onder Nikki's video.

In 2018 gebeurde iets gelijkaardigs met Conchita Wurst, die toen onder dwang uit de kast kwam als hiv-positieve persoon, (link naar bericht onder de video).


LEES OOK
CONCHITA WURST GEDWONGEN UIT DE KAST ALS HIV POSITIEF - 2018

Bron: hln.be & holebi info - Januari 2020.

Dit bericht is gepost op 15 January, 2020 en 2893 keer gelezen.Reageer op dit bericht: