Miss Travestie Belgie 2018 verkozen + video.Afgelopen zaterdag ging in Salons Mantovani te Oudenaarde, weer de verkiezing van Miss Travestie België door. In 2016 won Miss Dina Delvaux het kroontje.

Dit jaar won Miss Fhara Day, in het echte leven bekend als Jordi Geets, de titel van Miss België Travestie 2018. Eerste eredame dit jaar werd Daisy D-Zire, en tweede eredame Kayleigh More. Onder aan dit artikel vind je een video met optreden van Fhara Day.

Miss Travestie België werd in 2001 opgericht door Christophe Verschueren alias Miss Michelle. De eerste verkiezing ging door in Gent met daarbij 2 categorieën: 1 voor professionele travesties en 1 voor mannen die zich gewoon eens wilden verkleden in een vrouw. Bij de professionals won toen Yorka en alzo was de Miss Travestie België verkiezing een feit! Op aanraden van Sven Ornelis, ja die van Q music, liet Miss Michelle de verkiezing registreren en stond het vast dat deze zou uitgroeien tot een groots evenement.

Waarna er van locatie werd veranderd en het evenement doorging in Schepdaal. Maar al snel was het daar te klein en verhuisde men naar Salons Mantovan te Oudenaarde, waar tot op heden de verkiezing nog steeds doorgaat. Op heden kan men stellen dat de Miss Travestie België verkiezing qua showgehalte veruit de grootste van het land is, zelfs Miss België moet hiertegen de duimen leggen, zeker nadat men sinds 2015 besloot ook internationaal te gaan met kandidaten van over de grens (Nederland, Frankrijk) en verder.


LEES OOK
MISS TRAVESTIE ANTWERPEN SLACHTOFFER VAN BEROVING - 2018
MISS TRAVESTIE BELGIE BEKEND GEMAAKT - 2016
MISS TRAVESTIE BELGIE 2015 BEKEND GEMAAKT + VIDEO

Bron: misstravestiebelgie.com en holebi info

Dit bericht is gepost op 27 February, 2018 en 4312 keer gelezen.Reageer op dit bericht: