Hetero actrice praat voor het eerst over haar lesbische moeder en twee homo broers.We weten allemaal dat beroemdheden die holebi (Homo, Lesbisch of Biseksueel) of transgender zijn, bijdragen tot meer aanvaarding van holebi's en transgenders in het algemeen, en dat ze daarnaast ook een voorbeeld zijn voor de vele gewone holebi's en transgenders. Maar daarnaast zijn er ook veel beroemde hetero's belangrijk, omdat ze opkomen voor holebi's en transgenders, en soms, meer dan gedacht, ook omdat ze zelf een holebi of transgender familielid hebben, zoals een homo papa of lesbische moeder. Wanneer ze daarvoor uitkomen, tonen ze de wereld, dat ook homo's en lesbiennes geweldige ouders kunnen zijn.

Een van de vele beroemde hetero's afkomstig uit een zogenaamd niet traditioneel gezin is de Amerikaanse actrice en zangeres Mandy Moore, 32, bekend van films als Love, Wedding, Marriage, Dedication en Because I Said So, sprak recent voor het eerst openlijk over haar lesbische moeder en het feit dat ze ook nog twee homo broers heeft.

Moore vertelde dat ze uit een alles behalve traditioneel gezin komt. "Ik sprak hier nog niet eerder over, maar mijn ouders zijn toen ik nog heel jong was gescheiden. Mijn moeder werd verliefd op een vrouw en woont al jaren met haar samen. Ze hebben mij samen mee opgevoed. En trouwens, mijn twee broers zijn homo." Moore vertelde verder dat sinds haar ouders gescheiden zijn het leven is zoals het moet zijn, en dat iedereen, inclusief haar beide ouders veel gelukkiger zijn, wat vooral te maken heeft met het feit dat iedereen nu helemaal zichzelf kan zijn.
LEES OOK
TIEN TROTSE WERELDSTERREN MET HOMO BROER OF LESBISCHE ZUS (2016)
TIEN WERELDSTERREN DIE HOMO OF LESBISCHE OUDERS HEBBEN (2015)
TOP MODEL PRAAT OPNIEUW OVER HAAR LESBISCHE MOEDER EN HOMO VADER + VIDEO (2015)

holebi info - eigen berichtgeving - copyright @ holebi.info

Dit bericht is gepost op 03 December, 2016 en 2546 keer gelezen.Reageer op dit bericht: