Danny DeVito als homo senior in nieuwe kortfilm - hier integraal te bekijken.Acteur Danny DeVito, 71, speelde al meermaals een oude mopperaar, maar voor het eerst speelt hij zo een man die toevallig ook nog super verliefd is op een man. DeVito is te zien in de nieuwe kortfilm: 'Curmudgeons' (mopperaars) die gisteren op Vimeo in premiere ging, en vandaag integraal te bekijken is bij holebi info. DeVito speelt in de kortfilm naast de in januari overleden Amerikaanse acteur David Margulies.

In Curmudgeons werden Ralphie (Margulies) en Jackie (DeVito) op latere leeftijd, en om precies te zijn op de leeftijd van 80 jaar verliefd op elkaar. Aan het pril geluk kwam snel een einde wanneer Jackie zijn heup breekt en beide heren in een verschillend rusthuis moeten verblijven. De film begint dan ook met Jackie in het rusthuis, die bezoek krijgt van zijn kleindochter. De twee oude mannen missen elkaar verschrikkelijk. Maar wat ze niet weten is dat hun beider kleinkinderen er alles aan doen om hen weer samen te brengen. Wanneer de kleinzoon van Ralphie verschijnt heeft die een verassing bij.

Met de vertoning van de kortfilm eert DeVito acteur David Margulies, waarvan ondertussen geweten is dat dit zijn laatste rol was voor hij in januari van dit jaar overleed. DeVito speelde eerder al enkele rollen samen met Margulies, voor het eerst in 1968 voor het laatst in deze kortfilm die je hieronder integraal kan bekijken. Opgelet de film is in het Engels zonder Nederlandse ondertitels.


LEES OOK
DE PROBLEMEN VAN HOLEBI SENIOREN IN DOCU VASTGELEGD + VIDEO (2015)

holebi info - eigen berichtgeving - copyright @ holebi.info

Dit bericht is gepost op 18 October, 2016 en 2744 keer gelezen.Reageer op dit bericht: