Amerikaans acteur en echtgenoot trotse papa's van tweeling.Amerikaans acteur Cheyenne Jackson, 41, en zijn echtgenoot Jason Landau zijn zopas de trotse papa's geworden van een tweeling: zoon Ethan en dochter Willow (foto).

Jackson kondigde de geboorte van zijn twee zoontjes aan op Instagram, met daarbij de woorden: 'Best day of our lives, Welcome to the world our beautiful Willow and Ethan.' Jackson en Landau trouwden in september 2014. Eerder was Jackson gehuwd met zijn vriend Monte Lapkin, het koppel ging in 2013 na een relatie van 13 jaar waarvan 2 jaar gehuwd uit elkaar. Misschien was zijn grote kinderwens wel mee de oorzaak van die breuk, want de acteur had eerder al laten ontvallen dat hij graag vader wilde worden. Die wens is nu dubbel uitgekomen.

Jackson is onder andere bekend van televisieseries als: American Horror Story: Hotel, CSI: Crime Scene Investigation en Glee, en van films als: United 93, Hysteria, Behind the Candelabra en Mockingbird Lane. Daarnaast is hij ook theater acteur en als zanger bracht hij vijf albums en drie singels uit.

LEES OOK
ACTEUR GREG RIKAART EN MAN TROTSE PAPA'S VAN ZOONTJE
BRITS ZANGER IAN WATKINS EN VRIEND PAPA'S VAN TWEELING
PROF VOETBALLER ROBBIE ROGERS & VRIEND TROTSE PAPA'S VAN ZOONTJE
LESBI ACTRICE TOONT KRACHTIGE FOTO'S ALS BORSTKANKER OVERLEEFSTER MET FOTO VAN TWEELING ZOONTJES

holebi info - eigen berichtgeving - copyright @ holebi.info

Dit bericht is gepost op 11 October, 2016 en 2258 keer gelezen.Reageer op dit bericht: