Je moet scholieren niet lastig vallen met de gendertheorie, aldus paus.De gendertheorie is een grote vijand van het huwelijk (lees hetero huwelijk) en je moet scholieren daar niet mee lastig vallen. Het is een ding om homoseksuele neigingen te hebben of een geslachtsverandering maar zulks moet je niet in scholen doceren," woorden die paus Franciscus gisteren sprak na zijn bezoek aan de Georgische hoofdstad Tblisi, aan het eind van een driedaags tripje door de Kaukasus.

De gendertheorie is een belangrijk onderdeel van de wereldwijde oorlog tegen het huwelijk en het gezin in het tijdperk van ideologische kolonisatie, zei Franciscus. Volgens de gendertheorie zijn de begrippen mannelijk en vrouwelijk sociale constructies, waardoor iemand zich naar keuze met een van de twee, beide of geen van de twee kan identificeren, ongeacht het biologische geslacht. Dit komt neer op arglistige indoctrinatie. Verder herinnerde de paus zijn toehoorders aan de heiligheid van het huwelijk: "Het huwelijk is het mooiste wat God schiep, omdat man en vrouw werden geschapen naar God's beeld". Verder verklaarde hij nog dat hij homo's en transseksuelen altijd met respect heeft behandeld.

In 2015 vergeleek de paus transgenders met kernwapens. Ook in 2015 sprak de paus zijn goedkeuring uit over Slowakije dat opriep het homohuwelijk en adoptie rechten voor homo en lesbische koppels te verbieden. Nog vorig jaar zei de Kerkvader dat het homohuwelijk Gods plan voor de schepping ontsiert, en dat de familie (lees hetero gezin) bedreigd wordt door het homohuwelijk. Paus Franciscus is een man met een dubbele agenda betreffende holebi's en transgenders. In 2014 was hij de eerste paus ooit die positieve woorden sprak over homoseksualiteit, en daarbij zelfs ouders opriep hun homo of lesbisch kind te aanvaarden zoals het is. Ook samenwonen voor homo of lesbische koppels ziet de paus wel zitten. Jammer genoeg is het bij deze positieve uitspraken gebleven en volgde hij sindsdien opnieuw het oude geschiedenis pad der veroordeling van holebi's en transgenders.
LEES OOK
KATHOLIEKE KERK WIL GEEN AFSCHAFFING VAN WORDT HETERO THERAPIE
PAUS EN RUSSISCHE PATRIARCH TEKENDEN VERKLARING TEGEN HET HOMOHUWELIJKholebi info - eigen berichtgeving - copyright @ holebi.info

Dit bericht is gepost op 03 October, 2016 en 2351 keer gelezen.Reageer op dit bericht: