Ook Adidas en Nike komen met Pride collectie - ook verkrijgbaar in Belgie & Nederland.Vorige week kon je bij holebi info lezen over het feit dat Amerikaans schoenfabrikant Converse bekend van zijn All Star sneakers met een Pride collectie kwam. Vandaag werd bekend dat ook de sportmerken Adidas en Nike opnieuw met Regenboogversies komen.

Adidas komt net als vorig jaar naar aanleiding van de Pride maand (juni) met een Pride collectie. Deze bevat sneakers, T-shirts, broeken, vesten enz.. Leuk om weten is dat de hele Pride Pack collectie ook te verkrijgen is in België en Nederland (link naar webshops onderaan). Adidas is al enkele jaren supporter van gelijke rechten voor homo's, lesbiennes, biseksuelen en transgenders wereldwijd. Vorig jaar kwam het merk voor het eerst met een Pride collectie.

Ook Nike komt dit jaar opnieuw met een Pride collectie, die dit jaar verschijnt onder de naam BeTrue collection. Deze omvat sneakers, T-shirts en meer. Goed om weten is dat enkel de sneakers verkrijgbaar zijn via België en Nederland, maar jammer genoeg, lijkt het er op dat de sneakers enkel beschikbaar zijn voor Heren (al lijkt het model meer uniseks) en dit vanaf maatje 40 (of er later al dan niet ook een dames model komt is niet bekend, dames kunnen desgewenst later via de webshop zoeken met het zoekwoord BeTrue). Nike is al vele jaren een trouwe supporter van gelijke rechten voor homo's, lesbiennes, biseksuelen en trasngenders wereldwijd, en komt elk jaar, na aanleiding van de Pride maand (juni) met een Pride collectie.

WEBSHOP LINKS PRIDE COLLECTIES
ADIDAS
- Webshop Adidas Belgie - Pride Pack ==> Klik hier
- Webshop Adidas Nederland - Pride Pack => Klik hier
- Adidas in de UK voor meer info => Klik hier
NIKE
- Webshop Nike Belgie & Nederland - Be True collectie => Klik hier
- Nike in de VS voor meer info => Klik hier

holebi info - eigen berichtgeving - copyright @ holebi.info

Dit bericht is gepost op 03 June, 2016 en 3768 keer gelezen.Reageer op dit bericht: