Steeds meer grote bedrijven geven gender transition health werknemers voordelen aan transgenders.In de Verenigde Staten gaan mensen vaak bij het zoeken naar een job, op zoek naar een werkgever die voor hem of haar de beste werknemers voordelen geeft. Werkgevers kiezen zelf welke voordelen ze aan hun werknemers geven. Dat kan gaan van gezondheidzorg tot huwelijksrechten al dan niet inclusief voor gehuwde homo en lesbische koppels, pensieonrechten, enz... Ondertussen blijkt dat er ook steeds meer en meer Amerikaanse bedrijven werknemers voordelen geven aan hun transgender werknemers genaamd gender transition health benefits.

Ruim 415 grote Amerikaanse bedrijven geven aan hun trangender werknemers deze gender transition healt benefits. Dat wil zeggen dat de volledige kosten van een transitie (hormoon behandeling, geslachtsveranderende operatie e.a) worden terug betaald door de werkgever als werknemers voordeel. Uit onderzoek blijkt dat het aantal bedrijven die dit voordeel geven is verdubbeld sinds 2012, en dat in het verleden ongeveer 1 op 10.000 mensen er gebruik heeft gemaakt. Dit aantal kan stijgen gezien het feit er nu al meer dan 400 bedrijven dit werknemers voordeel bieden aan hun transgender werknemers en het aantal nog groeit.

En dat is natuurlijk goed nieuws voor transgenders werknemers. Want transities zijn erg duur en mening transgender persoon kwam daardoor vroeger in de financiële problemen met vaak zware armoede tot gevolg, wat nu wordt voorkomen door de vele werkgevers die naast het geven van gelijke rechten aan holebi's, bijvoorbeeld in de vorm van gelijke werknemers voordelen aan gehuwden, men ook denkt aan transgenders. Enkele van de nu al 415 grote bedrijven die transition health benefits geven zijn: Facebook, Netflix, Nike, Google, Gap, eBay, Dell, Wells Fargo, Boeing, Tesla Motors, American Express, Yahoo, Visa, Union Bank, Sony, Procter & Gamble en vele anderen.

LEES OOK
TRANSGENDER STUDENTE GEKROOND TOT HOMECOMING QUEEN + VIDEO
AUSTRALISCHE TV SHOW VERWELKOMT 1ste TRANSGENDER PRESENTATOR + VIDEO
TRANSGENDERS MOGEN GEEN DOOP PETER OF METER ZIJN
TRANSGENDERS MOGEN VOLGEND JAAR OPENLIJK DIENEN IN HET AMERIKAANSE LEGER
MODEKETEN H&M KWAM MET TRANSGENDER RECLAME ADVERTENTIE +VIDEO

holebi info - eigen berichtgeving - copyright @ holebi.info

Dit bericht is gepost op 26 September, 2015 en 2453 keer gelezen.Reageer op dit bericht: