Homo jongeren doodgestenigd in Jamaica.

Het blijft maar uit de hand lopen in Jamaica. Zopas is er een video opgedoken waarin te zien is hoe enkele homo jongeren dood worden gestenigd. De jonge slachtoffers zijn vermoedelijk tussen de 19 en 21 jaar oud. Holebi info toont de video niet omdat deze veel te gruwelijk is.

In de video zie je een jonge man met lang haar in een plas bloed liggen waarna hij nog een steen naar zijn hoofd gesmeten krijgt waarna hij hevig begint te bloeden uit zijn hoofd. Het is niet duidelijk of de jongen nog in leven is of meteen sterft. Daarnaast hoor je in de video tal van mensen homofobe woorden roepen naar de jongeman zoals onder andere 'Gay, you should die'.

De jongeman is niet het enige slachtoffer, nog enkele andere jonge homo's ondergingen hetzelfde lot. Men vermoedt dat de feiten al dateren van een week geleden en dat deze zich afspeelden in Montego Bay. Dezelfde plaats waarin 2013 al een jonge homo werd vermoord. Het is niet de eerste gewelddadige aanval op holebi's in Jamaica, en eerder kwam het land al in het nieuws door een video waaruit bleek dat jonge homo's en transgenders gedwongen zijn te leven in riolen en daarbij regelmatig het slachtoffer worden van homofoben.

EERDER KON JE BIJ HOLEBI INFO LEZEN
JAMAICAANSE HOMO'S & TRANSGENDER LEVEN GEDWONGEN IN AFVOERKANALEN + VIDEO (Nieuws uit 2014)
ZANGERES CHER STEUNT JAMAICAANSE HOMO'S & TRANSGENDERS (Nieuws uit 2014)
EX HOMOFOBE ZET ZICH IN VOOR JAMAICAANSE HOLEBI'S EN TRANSGENDERS (Nieuws uit 2014)

holebi info eigen berichtgeving.

Dit bericht is gepost op 09 March, 2015 en 4016 keer gelezen.Reageer op dit bericht: