7 Top Games met holebi personages + 7 video's.Games zijn populair bij jong en oud, meisjes, vrouwen, jongens en mannen. Maar wist je dat er ook best veel games zijn met daarin homo en lesbische personages? en dat je in in heel wat games ook een huwelijk kan aangaan met iemand van hetzelfde geslacht, en meer? Hieronder enkele games met een hoog gay gehalte. Dit is slechts een kleine greep uit het grote aanbod van games met holebi thema.ZEVEN GAMES MET GAY GEHALTE


Star Wars: The Old Republic

De massively multiplayer online game ondersteunt gay relaties en speelt zelfs een ware versiertruc af in de game waarvan menig student nog wat van kan leren.
Video rond de game en het gay zijnThe Sims

Al sinds de originele Sims kreeg de gamer al de mogelijkheid om te flirten met een personage van hetzelfde geslacht. In latere games kwamen daar relaties, seks en trouwen bij. Voor veel mensen een hoogtepunt in de franchise. De mogelijkheid om in Sims 3 met elke man of vrouw een relatie aan te gaan komt door het feit dat elke Sim potentieel homo of lesbisch kan zijn. Waarbij eigenlijk elke Sim begint als biseksueel en alle mogelijkheden open staan voor de gamer.
Video rond de game en het gay zijnMy Ex-Boyfriend the Space Tyrant

Gamers beschrijven deze game als de gayes video game aller tijden.
My Ex-Boyfriend is een PC game die zich afspeelt in de ruimte. De hoofdrolspeler wordt wakker en komt erachter dat zijn vriend een dictator is geworden. De game zit vol met clichés, homoseksuele scenes, en homo's, homo's en nog eens homo's.
Video rond de game en het gay zijnDragon Age Inquisition

Sinds 2014 heeft de game een vast homo personage. Dorian is gay en alle spelers moeten met hem omgaan ongeacht welke keuze ze maken. Dorian is verder een mage van het Tevinder Imperium en zijn ideeën en ervaringen zijn anders dan die van de anderen. Hij verklaart onder andere zijn liefde voor een ander belangrijk personage en de speler kan ervoor kiezen een relatie te beginnen. Dragon Age Inquisition is een game gemaakt door BioWare en kreeg vorig jaar al aandacht van holebi info.
Video rond de game en het gay zijnGrand Theft Auto: The Ballad of Gay Tony

GTA is ontzettend populair, vooral de laatste tijd met de opkomende Heist missies. Het was dan ook wel erg gewaagd toen Rockstar in 2009 met The Ballad of

Gay Tony kwam. Uiteindelijk was het een goede set van Rockstar aangezien de game spraakzaam was vanwege de titel. In GTA: The Ballad of Gay Tony speel je de crimineel Luis Lopez, een zakenpartner en hulpje van Anthony Prince, beter bekend als Gay Tony. Gay Tony bezit een aantal nachtclubs in Liberty City. Door middel van de missies moet je de clubs van Gay Tony beschermen in de kenmerkende GTA stijl.
Video rond de game en het gay zijnSkyrim

Leuk detail bij deze game is het feit dat wanneer je via google intypt: 'is there gay marriage in', je meteen Skyrimm krijgt.
Het succesvolle role playing spel laat de gamer de keuze maken met wie hij wil trouwen en dat kan dus ook met iemand van hetzelfde geslacht. De maker van de game, Bethesda koos er voor om elke trouwerij toe te staan en het feit dat dit mogelijk is geeft veel games het gevoel hun eigen keuzes te mogen maken.
Video rond de game en het gay zijnFable II

Fable II, de welbekende role-playing game van Peter Molyneux werd positief ontvangen door XGN met een 8,9.
De wereld is een speelveld en je kan doen wat je wil. Sinds 2008 kunnen er huwelijken met partners van hetzelfde geslacht worden aangegaan.
Naast het trouwen is er ook nog volop ruimte om seks te hebben met iemand van hetzelfde geslacht waarbij gamers zelfs worden gewaarschuwd met maak de bewuste keuze tussen beschermde of onbeschermde seks.
Video rond de game en het gay zijn
Bron: www.xgn.nl

Dit bericht is gepost op 09 March, 2015 en 2975 keer gelezen.Reageer op dit bericht: