Obama geeft vuist groet voor holebi & transgender rechten aan werknemer.
Het was zelfs in het nieuws, maar wat je niet zag gebeuren was het volgende. Toen president Obama recent een fastood barbecue restaurant bezocht werd er in de grote media enkel vertelt dat Obama een rij wachtende voorstak en nadien de rekening betaalde van degene die hij voorbijstak.

Maar dat Obama op een bepaald moment ook een vuist groet gaf voor holebi & transgender rechten aan een werknemer van de Franklin Barbecue vestiging in Austin, Texas werd niet gemeld, dat doet alleen de holebi media. Toen Obama aan de kassa stond had werknemer Daniel Webb, muzikant en komiek, die parttime in het restaurant werkt dienst. Op een bepaald moment zei Webb: Equal rights for gay people!, waarna Obama vroeg: Are you gay? en Webb antwoordde: Only when I have sex. Daar moest Obama erg om lachen waarna hij spontaan ter support een vuist groet gaf (foto).

Ook als was het bezoek van Obama niet onverwacht, wat had je gedacht! Eerder waren zijn lijfwachten het restaurant komen bekijken en stelden ze de werknemers op de hoogte van het feit dat Obama zou langst komen om eten te kopen na een speech die hij gaf in Austin. Maar werknemer Webb zei dat ondanks het feit dat het geen verrassing was dat Obama langst kwam het wel een verassing was dat Obama hem een vuist groet gaf. Webb liet nog weten dat hij trots was op het feit dat hij de president had laten lachen, een hele eer voor een komiek, en zei ook dat hij erg trots is op de president omdat hij zo'n sterk supporter is van gelijke rechten voor holebi's en transgenders.

Obama maakte in het restaurant eerder naar eigen zeggen snel misbruik van zijn positie om niet in de wachtrij te moeten staan in het restaurant. Een wachtende was daar niet zo blij mee en zei dat hij voor een keer wel mocht voorsteken, maar dat hij het aan niemand mocht vertellen Obama kon er mee lachen en zei dat hij ter compensatie zijn maaltijd wel zou betalen. Maar wat Obama niet wist was dat de man daar met zijn hele grote familie aanwezig was, zodat de president uiteindelijk ruim 300 dollar (220 Euro) moest betalen. Waarna nog bleek dat hij niet genoeg cash geld bij zich had maar gelukkig wel zijn visa kaart.

EERDER KON JE BIJ HOLEBI.INFO LEZEN:
OBAMA IS OOK 1ste PRESIDENT DIE ZICH INZET VOOR TRANSGENDERS
OBAMA GEEFT HOLEBI'S & TRANSGENDERS NOG MEER GELIJKE RECHTEN
OBAMA 1ste PRESIDENT DIE HOMO VADERS NOEMT
OBAMA KWAM IN BRUSSEL OP VOOR HOLEBI'S & TRANSGENDERS + VIDEO

holebi info - eigen berichtgeving - copyright @ holebi.info 2014

Dit bericht is gepost op 14 July, 2014 en 2532 keer gelezen.Reageer op dit bericht: