Dragon Age komt voor het eerst met vast homo personage.De laatste aflevering van hit video game series Dragon Age komt voor het eerst met een homo personage. Bioware's nieuwste Dragon Age game komt met Dorian die homo is en alle spelers moeten met hem omgaan want hij wordt een vast figuur die je altijd blijft tegen komen ongeacht welke keuze spelers maken.

Eerder had Dragon Age wel al holebi personages in zijn game maar dat ging dan steeds om of een biseksueel of een achtergrond personage. Dit keer is er dus gekozen voor een vast homo personage waarmee alle spelers te maken krijgen of ze dat nu leuk vinden of niet. Het homo personage dat Dorian (foto) heet wordt verder beschreven als een outsider die niet wil voldoen aan de verwachtingen die de maatschappij van hem heeft.

Ook vandaag werd bekend dat de super populaire game The Sims, die al sinds het begin holebi personages in hun spel hebben, met een Sims Pride poster op kwamen voor holebi's en transgenders naar aanleiding van de voorbije Gay pride maand.holebi info - eigen berichtgeving - copyright @ holebi.info 2014

Dit bericht is gepost op 01 July, 2014 en 2307 keer gelezen.Reageer op dit bericht: