Voormalig Amerikaans kindster acteur en vriend gaan trouwen.

Voormalig Amerikaans kindster acteur Dan Pintauro, 37, gaat op 3 april aanstaande trouwen met zijn vriend Will Tabares. Pintauro werd als kind bekend door zijn rol als Jonathan Bower in de sitcom Who's the Boss, daarvoor was hij opo 6-jarige leeftijd al te zien in de serie As the World Turns.

Pintauro, (volledige naam: Daniel John "Danny" Pintauro) die al in 1997 uit de kast kwam is ondertussen geen acteur meer. Hij werkt nu in een restaurant en werkt samen met zijn toekomstige echtgenoot aan de opening van een eigen Bed & Breakfast. Pintauro werd vooral bekend als kindsterretje in de jaren tachtig in de toen populaire serie Who's the Boss. Samen met Will lanceerde hij een huwelijks website waarop zopas werd aangekondigd dat het koppel op 3 april gaat trouwen. De twee zijn sinds vorig jaar verloofd en zijn sinds twee jaar een koppel.

Het koppel kan wel niet trouwen in de eigen staat Nevada, want daar is het homohuwelijk nog niet legaal. Nog niet want eerder oordeelde een rechter dat het verbod op het homohuwelijk ongrondwettelijk is, maar om onbekende redenen staat een mogelijke legalisatie in pauze. Pintauro en zijn vriend zullen gaan trouwen in Californie. Het voormalige kindsterretje speelde na Who's the Boss nog een bijrol in Stephen Kings Cujo en verscheen later nog in de film The Still Life. De trouw website van Pintauro en zijn vriend bezoeken: Klik hier

EERDER KON JE BIJ HOLEBI.INFO LEZEN
ACTRICE TROUWT NA 42 JAAR MET HAAR VRIENDIN
AMERIKAANS HOMO ACTEUR GAAT NA SCHEIDING VAN ENKELE MAANDEN TERUG OPNIEUW TROUWEN

holebi info - eigen berichtgeving - copyright @ holebi.info 2014

Dit bericht is gepost op 18 March, 2014 en 2984 keer gelezen.Reageer op dit bericht: