En de Miss Travestie Belgie 2014 is... + 3 video's

Afgelopen zaterdag ging de 14de editie door van Miss Travestie Belgie 2014 verkiezing door. De winares is de 22-jarige Danity Grace, die Sasha Ryan van vorig jaar opvolgt. De verkiezing ging door in Oudenaarde en trok veel publiek.

Danity Grace mag zich met trots Miss Travestie Belgie 2014 noemen. De nummer 2 werd Deena Jones de nummer 3 Tisha. Verder was er nog een prijs voor Miss Sympathie, ook gewonnen door Danity Grace en publiekslieveling was Tisha.

Miss Travestie België werd in 2001 opgericht door Christophe Verschueren alias Miss Michelle. Bij de eerste verkiezing, die doorging in Centrum Reinaert te Gent, waren er 2 categorieën: 1 voor professionele travesties en 1 voor mannen die zich gewoon eens wilden verkleden in een vrouw.

Bij de professionals won Yorka en alzo was de Miss Travestie België-verkiezing een feit! Op aanraden van Sven Ornelis, ja die van Q music, liet Miss Michelle de verkiezing registreren en stond het vast dat deze zou uitgroeien tot een groots evenement.

Tot op heden kan men stellen dat de Miss Travestie België-verkiezing qua showgehalte veruit de grootste van het land is, zelfs Miss België moet hiertegen de duimen leggen.

Bekijk hieronder enkele video's rond de Miss Travestie verkiezing van dit jaar:
Website: http://www.misstravestiebelgie.com/


Bron: misstravestiebelgie.com 2014

Dit bericht is gepost op 26 February, 2014 en 5141 keer gelezen.Reageer op dit bericht: