Actrice gaat na een relatie van 42 jaar mogelijk trouwen met haar vriendin.De Amerikaans actrice en comédienne Lily Tomlin (foto links) en haar vriendin Jane Wagner zijn al 42 jaar een koppel, dat kom je niet vaak tegen in showbizz land. Tomlin die binnenkort 74 kaarsjes mag uitblazen denkt er aan om binnenkort in het huwelijksbootje te stappen met Jane.

Tomlin dacht nooit dat ze ooit zou trouwen. Want lange tijd mochten homo's en lesbiennes niet trouwen. Maar tijden veranderen, en nu het homohuwelijk ook legaal is in Californie, de thuisbasis van Tomlin en Wagner denken de twee er aan om te gaan trouwen. "Je hoeft niet te trouwen, maar het huwelijk is wel erg leuk. Iedereen die gehuwd is zegt dat het een verschil maakt, ze voelen zich er heel heel gelukkig mee. Maar als ik ga trouwen, verwacht dan geen koppel met typische trouw kleding, en er zullen dan ook geen ringen zijn, wie weet verkleden we ons wel als kippen," grapt Tomlin.

Extra info:
Tomlin maakte haar acteer debuut in 1975 als Linnea Reese in de muzikale dramafilm Nashville, waarvoor ze een Oscarnominatie kreeg en waarvoor ze ook werd genomieerd voor een Academy Award. Daarna werden er meer dan 20 prijzen daadwerkelijk aan haar toegekend, waaronder Emmy Awards, American Comedy Awards en een Golden Globe. Ze verscheen dan ook in meer dan 25 bioscoopfilms. Naast haar filmoptredens en komedieshows was Tomlin ook vaak te zien in zowel vaste als gastrollen in verschillende televisieseries. Zo speelde ze Kay Carter-Shepley in 39 afleveringen van Murphy Brown en Deborah Fiderer in 34 episodes van The West Wing. Ook sprak ze van september 1994 tot en met december 1997 de stem in van Ms. Valerie Frizzle voor meer dan vijftig uitzendingen vande tekenfilmserie The Magic School Bus. Ze speelde van 2008 tot 2009 ook een rol in Desperate Housewives. Ze speelde ook heel wat Broadway shows en was in de jaren 70 de eerste vrouw die daar solo optrad.

EEN GREEP UIT HET OVERIGE NIEUWS
HOMO ACTEUR MEE IN VLIEGTUIG WAAROP LESBISCH KOPPEL DAT WON TROUWDE + FOTO'S EN VIDEO
VERENIGDE NATIES SPREKEN ZICH NEGATIEF UIT OVER RUSLAND, OEKRAINE EN MOLDAVIE BETREFFENDE HOLEBI'S EN TRANSGENDERS
12 REDENEN WAAROM LADY GAGA APPLAUS VERDIENT + 12 VIDEO'S
HOLEBI INFO DOSSIER: WELKE WETGEVINGEN HEBBEN 293 LANDEN BETREFFENDE HOLEBI'S EN TRANSGENDERS
OPNIEUW HETERO SPORTER DIE OP KOMT VOOR HOLEBI'S - EN STEUNT OOK COMING OUT VAN EERSTE HOMO WORSTELAAR
HOLEBI ICONEN BEKEND GEMAAKT VOOR VS HOLEBI & TRANS GESCHIEDENISMAAND ( Elio Di Rupo staat er ook tussen)+ VIDEO
OVER HOLEBI SEKSUALITEIT BIJ INSECTEN
ELLEN MAG OPNIEUW FILM FEST PRESENTEREN
AMERIKAANS HETERO TOP SPORTER KOMT OP VOOR HOLEBI'S
KARL LAGERFELT KOMT MET WINKEL NAAR ANTWERPEN
DUITSE KERK SLUIT EERSTE HOMOHUWELIJK + VIDEO
ZANGERES KATY PERRY MENGT ZICH IN DEBAT ROND HOMOHUWELIJK IN AUSTRALIE
DEENSE KROONPRINS KOMT OP VOOR HOLEBI'S
holebi info - eigen berichtgeving - copyright @ holebi.info

Dit bericht is gepost op 21 August, 2013 en 2989 keer gelezen.Reageer op dit bericht: