Glenn uit 'Komen Eten' wilde op 14-jarige leeftijd dood, had relatie met pedofiel en werd recent bijna verkracht.


Glenn Van Heuckelom, 21, bekend van het VT4 programma 'Komen eten' ontsnapte recent op het nippertje aan een brutale verkrachting waarover hij vertelde in weekblad Dag Allemaal. Daarnaast had hij het ook over een ex relatie met een man die later een pedofiel bleek te zijn en over een vroegere zelfmoordpoging.

Glenn liet na zijn deelname in 'Komen eten' een onvergetelijke indruk na, en niet alleen door zijn flamboyante verschijning, maar ook door zijn gebedjes die hij richtte tot de Heilige Maagd Maria, door zijn hyperactieve persoonlijkheid en zijn onverbeterlijke tandpastaglimlach. Glenn deed eerder ook mee aan de programma's 'My Name is' en 'Zie je Wel'. Maar helaas beleefde Glenn recent 'de verschrikkelijkste nacht van zijn leven'.

Wat een leuk avondje in het Antwerpse Hessenhuis had moeten worden draaide uit op een nachtmerrie. Pas tijdens zijn gesprek met weekblad Dag Allemaal begint het meer en meer tot hem door te dringen waaraan hij is ontsnapt. "Als die xtc-pil in mijn drankje sneller had gewerkt, was ik waarschijnlijk écht verkracht geweest. Ik was eigenlijk van plan dit achter me te laten, maar misschien kan mijn verhaal anderen tot nadenken aanzetten."

Glenn wilde die bewuste avond met zijn levenspartner Raoul en enkele vrienden gaan stappen in Antwerpen. Maar Raoul had daar geen zin in en ging slapen. Toen is Glenn zonder dat Raoul het wist alleen weg gegaan. Toen hij in het café aankwam waren de vrienden al naar huis en besloot Glenn alleen aan te toog te gaan zitten. "En dat had ik beter niet gedaan". Hij kreeg meteen gezelschap van een oudere man, strak in het pak, kortom een opvallende verschijning. Glenn was onder de indruk van het gedistingeerde type dat er op het eerste zicht niet onaardig uit zag. De man wilde Glenn een drankje aan bieden en die bestelde een cola. Maar dat wilde de man niet hij wilde enkel champagne trakteren. "Misschien had ik toen al onraad moeten voelen?".

Naar eigen zeggen heeft Glenn regelmatig aantrek van onbekende waar hij graag mee flirt zonder dat er iets gebeurd, want hij is wel degelijk trouw aan zijn partner Raoul. Tot voor kort zag Glenn geen graten in flirten met andere mannen maar zijn laatste ervaring heeft hem écht schrik aangejaagd. Glenn kreeg van de oudere man een xtc-pil en had naar eigen zeggen geen idee over diens kwade bedoelingen en was gecharmeerd door de man zijn nette voorkomen. Maar toen ging Glenn mee naar de man zijn auto, wat hij normaal nooit zou doen, maar hij was plots moe en voelde zich onwel. De man begon meteen aan Glenn's kleren te rukken en wilde hem verkrachten. Maar Glenn was nog voldoende bij zijn positieven om zich heftig te verweren en krabde de man zijn gezicht open waarna hij gillend de auto uit vluchtte. Aan het Hessenhuis zag hij twee meisjes staan die hij om hulp riep, zij belden de politie en een ziekenwagen. In het ziekenhuis moest Glenn's maag worden leeggepompt en dacht men dat hij een drug verslaafde was. In eerste instantie wilde de politie zijn verhaal niet geloven maar toen bleek dat er getuigen waren, die Glenn hadden zien weg vluchten uit de Jaguar van de man werd hij toch geloofd.

Glenn gebruikte op jongere leeftijd heel zelden drugs. Naar eigen zeggen kan hij het niet nemen omdat hij manisch depressief is waarvoor hij medicijnen neemt, en daarbij drugs nemen is niet erg verstandig. Glenn heeft al op jonge leeftijd een bewogen leven achter de rug. Op zijn veertiende ondernam hij een zelfmoordpoging, sneed zijn polsen door en sprong in het albertkanaal. Gelukkig op een verkeerde plaats waar het water maar tot aan zijn nek kwam. Glenn zat toen erg in de knoop met zichzelf, omwille van zijn geaardheid, maar ook omdat zijn ouders hem niet wilden aanvaarden als homo. Vooral zijn Italiaanse moeder had het er moeilijk mee. En alsof dat nog niet genoeg was kwam hij enkele maanden later voor de rechter omdat zijn naam plots was opgedoken bij een pedofiel. Die man was tot grote verbazing van Glenn zelf zijn toenmalige vriend. En Glenn was niet op de hoogte van diens perversiteiten. Glenn was toen 14 de man 28 en Glenn's eerste vriend. Maar toen bleek dat die vriend een jongen van zes had aangerand. Glenn's wereld stortte in elkaar. Gelukkig had de politie snel door dat Glenn niet op de hoogte was van de pedofiele neigingen van zijn toenmalige vriend.

Verder vertelt Glenn nog dat hij recent slachtoffer werd van homofobie. Hij werd door een groepje allochtonen uitgescholden op de bus. Toen hij afstapte kreeg hij een klap in het gezicht en een stomp in de maag. Sinds die dag voelt Glenn zich niet langer veilig op straat. Het verhaal van de man en de jaguar hoorde de vriend van Glenn pas de volgende dag. Eerst geloofde hij Glenn niet, maar toen hij van de politie hoorde dat er getuigen waren, voelde hij zich erg schuldig over het feit dat hij die avond niet mee was gegaan met Glenn.

EEN GREEP UIT ONS OVERIGE NIEUWS:
TOM UIT MIJN RESTAURANT GAAT NA KORTE BREUK SAMEN WONEN MET VRIEND
MOSKOU MAAKT HOLEBI PRIDES VOOR DE KOMENDE 100 JAAR VERBODEN
DEWINTER EN BELKACEM IN INNIGE HOMO-ACHTIGE OMHELZING GEZET
14-JARIGE DJ BESCHULDIGD PRESIDENT OBAMA VAN JONGEREN HOLEBI MAKEN + VIDEO
LESBIENNES VERDIENEN MEER DAN HOMO'S EN HOLEBI'S MINDER DAN HETERO'S
OBAMA MAAKT SEKS GRAPJE OVER ZIJN VROUW EN ELLEN DEGENERES + VIDEO
ELFDE LAND WAAR HOLEBI'S MOGEN TROUWEN IS EEN FEIT
CAMPAGNE TEGEN RACISME EN HOLEBI FOBIE DOOR BELG ALLOCHTONE HOLEBI'S E.A
FRITS BOM WALGT VAN PAUL DE LEEUW EN NOEMT HEM TALENTLOOS
IEDEREEN IS HOLEBI EN HETERO'S ZIJN IN DE MINDERHEID
HOMO BELG KRIJGT 1 JAAR CEL STRAF NA DOOD VAN VRIEND IN DUBAI
HOMO'S VINDEN MOEILIJKER WERK - LESBIENNES GEEN PROBLEMEN
NEDERLANDSE VERZEKERAARS BETALEN WORDT WEER HETERO THERAPIE NIET MEER TERUG
1 MAAND NA HOMOFOBE MOORD OPNIEUW HOLEBI GEWELD IN LUIK
JANET JACKSON MAAKT DOCU OVER TRANSGENDERS + VIDEO HOLEBI SONG
AMERIKAANSE FIRST LADY KOMT OP VOOR HOLEBI'S EN HET HUWELIJK + VIDEO
WEST VLAAMSE HIPHOPPERS STOPPEN MET ANTI HOLEBI LIED
GLAAD MEDIA AWARDS (HOLEBI PRIJZEN) DEEL DRIE EN DE WINNAARS ZIJN...

MEER NIEUWS: KLIK HIERBron: Dag Allemaal van 05.06

Dit bericht is gepost op 10 June, 2012 en 6988 keer gelezen.Reageer op dit bericht: