Homo koppel zorgt voor vreugde en opschudding met speciaal wassen beeld van Berlusconi + foto's.
Een homo koppel dat het eerste koppel van hetzelfde geslacht was ter wereld dat in het huwelijksbootje stapte zorgt voor zowel vreugde als opschudding met een wassen variant van de Italiaanse oud-premier Silvio Berlusconi die dood in een glazen kist ligt.

Kunstliefhebbers kunnen zich dezer dagen in Rome vergapen aan een opgebaarde wassen variant van Berlusconi. Het werk dat de titel draagt: 'De droom van de Italianen' werd gemaakt door Kunstenaars Antonio Garullo en Mario Ottocento (foto). De twee zijn niet enkel een koppel maar ook het eerste homo koppel ter wereld dat in het huwelijksbootje stapte in Amsterdam in 2002.

De Kunstenaars willen met hun werk de persoonsverheerlijking rond Berlusconi aan de kaak stellen. Het wassen beeld dat in een glazen kist ligt draagt in het kunstwerk twee Mickey Mouse-sloffen. Ook is zijn broek open geknoopt, een verwijzing naar de vele seks- en omkopingsschandalen die Berlusconi achtervolgen.

Het kunstwerk is te bezichtigen in het Ferrajoli Palace niet veer van het Palazzo Chigi de officiŽle residentie van de Italiaanse eerste minister. In een pers verklaring zei het homo Kunstenaars koppel: "We stopten Berlusconi's lichaam in een glazen kist om zijn cult persoonlijkheid te benadrukken dat hij in de afgelopen jaren creŽerde, en wat vermoedelijk na jaren lang zal na sudderen. En op hetzelfde moment plaatsen we een scherm tussen de gebeurlijke realiteit en het historische oordeel. Als Italianen mensen zijn als heiligen, dichters en zeevarenden, dan is Silivo een waardige afleiding van zijn volk".

Berlusconi stapte vorig jaar op na de uitbraak van de Italiaanse crisis. Hij was een groot homofoob die zich regelmatig neerbuigend uitliet over holebi's en ooit zei dat het beter was een mooie vrouw te zijn dan een homo. Daarnaast beloofde hij de Italianen homo en lesbische koppels nooit adoptie rechten te geven of om het homohuwelijk toe te staan. Ondertussen moet hij nog terecht staan voor betalende seks met een minderjarig meisje.

EEN GREEP UIT ONS OVERIGE NIEUWS
VIDEO HOMOFOBIE? (in Belgie) GEEN BAL AAN! MET JAAK VAN ASSCHE, GRAPPIGE VIDEO
LATIJNS AMERIKAANSE LANDEN GAAN ER OP VOORUIT WAT BETREFT HOLEBI'S
SEX AND THE CITY ACTRICE NA DRIE JAAR VERLOVING GEHUWD MET VRIENDIN
SCHOTSE POLITICI STEUNEN MET MOTIE EERSTE HOMOHUWELIJK TUSSEN SUPERHELDEN
BEKENDE VLAMING NA PESTERIJEN VAN HOMO ZOON DOOR HOMOFOBEN, IN ELKAAR GESLAGEN
WERELDWIJDE PETITIE OM HUWELIJK AAN TE PASSEN TVV VAN HOLEBI'S, DOE MEE...
BELG HOLEBI FILM GAAT INTERNATIONAAL + VIDEO TRAILER EN REPORTAGE VIDEO
TOP 8 HOLEBI GENEZINGS THERAPIEEN, VAN BIDDEN EN KOKEN TOT ELECTRO SHOCKS, MYTHEN ONTKRACHT
KYLIE MINOGUE BRENGT VIDEO MET HOLEBI THEMA UIT + video
MOEDERS EN TANTES VAN HOMO'S ZIJN VRUCHTBAARDER DAN ANDERE VROUWEN
VLAAMSE PATRICK IS PUNKER ADVOCAAT EN HOMO
DC COMICS LAAT WETEN DAT ER WELDRA EEN HOLEBI UIT DE KAST GAAT KOMEN
LELIJKE VECHTSCHEIDING TUSSEN MELISSA ETHERIDGE EN TAMMY L MICHAELS EINDELIJK VOORBIJ
VLAAMSE SCHRIJFT KINDER BOEKJE OVER ANDERS ZIJN

MEER NIEUWS: KLIK HIER


holebi info eigen berichtgeving.

Dit bericht is gepost op 30 May, 2012 en 2792 keer gelezen.Reageer op dit bericht: