Acteur Matt Lucas stopt met Twitter na grap om dood van zijn vriend.


De Britse acteur en komiek Matt Lucas dankt zijn fans voor hun steun, maar liet daarbij ook weten dat hij stopt met Twitter omdat iemand een grap maakte over de dood van zijn ex-partner.

Lucas die bij het grote publiek vooral bekend is door zijn rol van de homo Daffyd Thomas (the only gay in the village) in de komische serie 'Little Britain', trouwde in 2006 met zijn vriend Kevin McGee. In 2008 ging het koppel uit elkaar. Een jaar later, in 2009, pleegde McGee zelfmoord.

Lucas stopt met Twitter omdat hij te zeer is aangedaan door een grap van een Twitteraar over de dood van McGee. Het profiel van deze grappenmaker is inmiddels niet meer in werking. Het zou gaan om een 16-jarige. Toen Lucas het bericht las reageerde hij met: "Schaam je diep'. De jongen reageerde met een big smiley teken. Lucas reageerde daarop met te zeggen dat hij geen grapje maakte en dat hij van menig was dat de grap moest worden verwijderd omdat hij er helemaal niet mee kon lachen en er van aangedaan was.

Nadien liet Lucas weten dat hij zijn fans dankte voor hun support in de afgelopen jaren omwille van het verlies van McGee, maar dat hij nu stopt met twitteren. Ondertussen zou de grappen maker nog hebben geschreven dat het bericht niet bedoeld was voor Lucas en dat hij hem niet wou kwetsen. Maar vermoedelijk heeft Lucas dat bericht niet meer gelezen, ook omdat het profiel van de jongen is verwijderd.

Lucas werd in het verleden een paar keer in de pers aangevallen omwille van de dood van McGee. In 2010 aanvaarde hij een minnelijke schikking met de Daily Star nadat die een artikel brachten over de dood van McGee waarin ze Lucas hard aanpakten. Ze schreven onder anderen dat het de schuld van Lucas was omdat die een slechte relatie had met McGee en last had van een cocaïne verslaving.

Ondertussen hebben verschillende twitteraars via hashtag #TwitterlovesyouMattLucas de acteur sterkte toegewenst en hun hoop uitgesproken dat de acteur terug zou keren naar Twitter waar hij 568,000 volgers heeft.

EEN GREEP UIT ONS OVERIGE NIEUWS:
9 SOORTEN HOLEBI THEE OP DE MARKT GEBRACHT.
OSCAR VOOR ACTEUR UIT HOLEBI FILM.
SENAAT LIBERIA WIL ANTI HOLEBI WET ZWAAR VERSTRENGEN.
JUSTIN TIMBERLAKE KRUIPT IN HUID VAN ELTON JOHN.
SERVISCHE STAD START OPVANGHUIS VOOR HOLEBI'S.
BELGISCHE HOLEBI POLITIE (RAINBOW COPS BELGIUM) GAAN VAN START.
ACTRICE FRAN DRESCHER GAAT HOLEBI'S TROUWEN + FILMPJE.
HOLEBI ZIJN MOET TERUG STRAFBAAR WORDEN GEMAAKT, ALDUS POLITIEK IN INDIA.
BRITSE 5-JARIGE IS JONGSTE TRANSSEKSUEEL.
VLAAMS HOLEBI THEATER BRENGT VOOR HET EERST EEN VROUWENSTUK.

Bezoek ook eens ons Forum - mét dating hoekje - kom zeker eens langst: KLIK HIER
LEES OOK:
HOLEBI NIEUWS JAAROVERZICHT 2011 - ANDER NIEUWS.
HOLEBI NIEUWS JAAROVERZICHT 2011 - BUITENLANDS NIEUWS.


holebi info eigen berichtgeving.

Dit bericht is gepost op 28 February, 2012 en 3916 keer gelezen.Reageer op dit bericht: