Rosie O'Donnell en vriendin plannen een huwelijk en baby.De Amerikaanse comédienne, presentatrice en actrice Rosie O'Donnell (foto's rechts), 49, en haar verloofde Michelle Rounds (foto's links), 40, plannen zowel een huwelijk als gezinsuitbreiding. "Michelle probeert zwanger te worden", onthulde O'Donnell recent in haar The Rosie Show.

Rosie en Michelle bezoeken momenteel regelmatig een vruchtbaarheidsarts en hopen dat het snel lukt om zwanger te worden. O'Donnell was van 2004 tot 2007 getrouwd met Kelli Carpenter. Samen adopteerden ze drie kinderen en Carpenter beviel in 2002 van een dochter na kunstmatige inseminatie.

Het koppel is samen sinds begin 2011 en in december maakte O'Donnell bekend dat zij en Rounds al maanden verloofd zijn. Eerder verklapte ze dat toen ze Michelle ontmoete haar gaydar niet werkte. Ze dacht dat Michelle slechts 28 jaar was en hetero. Ondertussen plannen ze hun huwelijk waarbij de comédienne graag haar broer als getuige zou hebben. Het zou een kleine bruiloft worden in aanwezigheid van haar vier kinderen: Blake, Parker, Chelsea en Vivienne, familie en vrienden. Michelle zal haar geloften zowel aan de kinderen als aan Rosie afleggen.

holebi info eigen berichtgeving.

Dit bericht is gepost op 15 February, 2012 en 2426 keer gelezen.Reageer op dit bericht: