Elton John en echtgenoot bang voor dubbel stigma voor zoontje Zachary.
Zanger Elton John en zijn echtgenoot David Furnish hebben een raadsman ingeschakeld omdat ze bang zijn dat hun zoontje Zachary misschien gestigmatiseerd kan raken tijdens zijn opvoeding omdat hij wordt groot gebracht door een beroemdheid, en omdat hij twee papa's heeft.

Zachary werd op 25 december 2010 geboren met behulp van een draagmoeder. Zijn peetmoeder is zangeres Lady Gaga. Men kan dus al stellen dat de jongen opgroeit in bijzondere kringen. Toch willen John en Furnish het goed doen en gingen daarom raad vragen over de opvoeding van hun inmiddels 13 maanden oude spruit.

In een interview spraken beide heren openlijk over hun angsten rond de opvoeding van de kleine Zachary. Beiden vrezen ze een dubbel stigma wanneer hij opgroeit en vroege daarom raad om mogelijke problemen te voorkomen. Een van de oplossingen is het bijhouden van een dagboek waarin ze onder andere beschrijven hoe Zachary ter wereld kwam, met wie hij in contact komt en hoeveel ze van hem houden. Wanneer Zachary ouder is kan hij het boekje dan zelf lezen. Verder liet John weten dat het afgelopen jaar met Zachary erg leuk was en dat hij zich bijlange geen 64 voelt.

holebi info eigen berichtgeving.

Dit bericht is gepost op 10 February, 2012 en 2448 keer gelezen.Reageer op dit bericht: