Glaad media Award nominaties o.a voor Lady Gaga en Glee + video.

De nominaties voor de 23ste editie van de GLAAD (Gay & Lesbian Against Defamation) awards zijn zopas bekend gemaakt. De prijzen worden jaarlijks uitgereikt aan media die hun eerlijke eerlijke en niet-discriminerende behandeling van lesbiennes, homo's en transseksuelen.

In de reeks komedie werden onder andere de series Glee en Modern Family genomineerd. Vorig jaar deelden beide series de award. De andere genomineerden in deze categorie kan je terug vinden in de glaad nominaties lijst. Genomineerde films zijn: J. Edgar. Albert Nobbs. Beginners. Circumstance. Gun Hill Road. Tomboy. Pariah en Weekend.

Chaz Bono, de transseksuele zoon van zangeres Cher kreeg twee nominaties. Eentje voor zijn documentaire 'Becoming Chaz' en een voor zijn interview in de Late Show van David Letterman. Ook een documentaire over het Don't Ask Don't Tell beleid kreeg een nominatie. De uitreiking van de awards volgt op 24 maart in Los Angeles, New York en San Francisco. In totaal zijn er 25 categorieŽn met genomineerden.

- Lijst alle genomineerden: KLIK HIER

holebi info eigen berichtgeving.

Dit bericht is gepost op 20 January, 2012 en 2385 keer gelezen.Reageer op dit bericht: