Golden Globes: de vagina van Jodie Foster en Elton John en man VS Madonna.


Bij de Golden Globes uitreiking van dit jaar mocht de Britse komiek Ricky Gervais nog eens tegen Hollywoods heilige huisjes trappen, hij had het onder andere over de vagina van Jodie Foster. Daarnaast waren er ook wat strubbelingen tussen Elton John en zijn man David en zangeres Madonna.

Gervais kreeg vorig jaar heel wat kritiek na zijn presentatie van de Golden Globes. Maar gisteren mocht hij zich opnieuw uitleven al hield hij zich toch een beetje in. "Geen vuiligheid of achterklap en geen woord over Mel Gibson. Niet over zijn privé-leven, zijn politieke stellingnames, zijn recente films en zeker niets over Jodie Fosters 'Beaver'". 'The Beaver' is de film waarin Jodie Foster Mel Gibson regisseert, maar 'beaver' is tevens synoniem voor vagina. "Ik heb die niet gezien. Ik heb met heel veel mannen gepraat en zij hebben 'm ook niet gezien maar dat wil nog niet zeggen dat er iets verkeerds mee is", smaalde Gervais. Dat was meteen het startsein voor een polemiek in de Amerikaanse pers: heeft Gervais Jodie Foster nu al dan niet als lesbienne ge-out? Jodie Foster, die in 2007 eindelijk uit de kast kwam als lesbienne, stak haar duimen omhoog en lachte kostelijk.

Elton John en zijn man maakten dan weer 'ruzie' met zangeres Madonna. David Furnish, de echtgenoot van Elton, maakte de zangeres belachelijk op zijn facebookpagina. Dat gebeurde nadat John op de Golden Globes net naast de award van 'beste nummer' greep, die uiteindelijk naar Madonna ging dankzij 'Masterpiece' uit haar film 'W.E.'. En dat was duidelijk niet naar de zin van Furnish, die de zangeres met de grond gelijk maakte op Facebook. "Madonna. Beste nummer???? Fuck off!!!", schreef hij. "Madonna die de prijs voor 'beste nummer' wint, toont aan hoe deze prijsuitreikingen niets met meerwaarde te maken hebben. Haar speech was beschamend door haar narcisme. En haar kritiek op Lady Gaga bewijst nog maar eens hoe wanhopig ze wel niet is." Eerder op de avond haalde ook Elton John zijn neus op voor de Britse popster: "Mary J Blige wint misschien met 'The Help', maar Madonna maakt geen fucking schijn van kans." Dat schoot overduidelijk in het verkeerde keelgat bij Madonna, die terugvocht: "Droeg hij een jurk? Damn Elton, dat zijn keiharde woorden. Ok, wel, dat de beste mag winnen."

EEN GREEP UIT ONS OVERIGE NIEUWS:
GOLDEN GLOBE VOOR ACTEUR UIT HOLEBI FILM.
EERSTE MAN UIT ISRAEL DIE EEN BABY KRIJGT IS EEN FEIT.
WINNAARS HOLEBI FOBIE EN FOBIE PRIJS BEKEND GEMAAKT.
CONTROVERSIELE HOMOFILM MOET TURKIJE WAKKER SCHUDDEN.
HOLEBI'S BOOS OVER FOUTE KEUZES VAN FOTO'S.
OPHEF ROND RECLAME OVER TAMPONS EN TRANSSEKSUELEN.
HOMO EN LESBISCHE HUWELIJKEN ZIJN BEDREIGING VOOR DE MENSHEID.
PRIESTER VOOR DE RECHTER OMDAT HIJ OPKOMT VOOR HOLEBI'S.
HOMO, LESBISCH, BISEKSUEEL, TRANSGENDER, BELG EN OP ZOEK?
ZANGERES K.D LANG TERUG VRIJGEZEL.

LEES OOK:
HOLEBI NIEUWS JAAROVERZICHT - ANDER NIEUWS.
HOLEBI NIEUWS JAAROVERZICHT - BUITENLANDS NIEUWS.holebi info eigen berichtgeving.

Dit bericht is gepost op 16 January, 2012 en 2337 keer gelezen.Reageer op dit bericht: