Huwelijk van Sinead O'Connor is al na zestien dagen voorbij.

Het gaat niet goed met de Ierse biseksuele zangeres Sinéad O'Connor. In augustus deed ze een oproep in de media waarin ze op zoek was naar een man of vrouw. In december kwam plots het nieuws dat de zangeres op haar verjaardag (8 december) was getrouwd met ene Barry Herridge. Het was voor O'Connor de vierde keer dat ze in het huwelijksbootje stapte. Het sprookje is helaas al voorbij.

Toen het koppel trouwde was het een mooie dag. De zangeres, die ook haar 45ste verjaardag vierde droeg een laag uitgesneden roze jurk. Bruidegom Barry had een roze hemd aan. En ze reden in een... roze Cadillac! Maar nu 16 dagen later is het huwelijk voorbij. Ze woonden amper zeven dagen samen.

Volgens de zangeres ligt de breuk aan het mensen uit de omgeving van haar ex-man, die Barry veel slechts over haar vertelden en hem afraden met haar om te gaan. Volgens O'Connor was er van in het begin van hun relatie een hevige druk van mensen uit zijn omgeving, die haar nog nooit ontmoet hadden en haar enkel uit de pers kenden, om niet met haar om te gaan. Hun korte sprookje eindigde op kerstavond ze gingen in vriendschap uit elkaar. O'Connor zegt ook spijt te hebben dat ze de zoveelste man in haar leven verdriet berokkend. Maar ze is ook blij dat ze elkaar nooit de duvel hebben aangedaan. Volgens haar is Barry een fantastische man waar ze nog veel van houd. De zangeres schreef een persoonlijke boodschap op haar website over het gebeuren KLIK HIER om het te lezen.

holebi info eigen berichtgeving.

Dit bericht is gepost op 27 December, 2011 en 2657 keer gelezen.Reageer op dit bericht: